20201007_175234.jpg

Syksyinen heippati sinulle sinne jonnekin.

Tänään aamulla oli ihana hiippailla töissä välimatkat ja kuunnella pienoista lintujen syyslaulua ja puiden huminaa. Kadut täynnä eri värisiä lehtiä ja luonto ilmoittaa syksyn todella tulleen. On se kaunista. Kiehtovaa. Metsään pitäisi taas lähteä etsimään lisää rauhaa ja ihastelemaan kauneutta.
Mietin aamulla milloin mahtaa olla niin kylmä yö, että maa on aamulla valkoinen. Toivon sen silti osuvan jollekin iltavuorolle, että saan ensimmäisen huuman vetää taas silloin. Viime vuonnakin taisi osua illalle, edellisenä ainakin.

On se vaan jännä miten mieltä piristää ihan pienetkin asiat. Mm. perjantainen vapaapäivä ilman mitään suunnitelmia kuulostaa ihanalta. Ja tänään kun saa illalla juoda mustaviinimarjateetä ja katsoa vaikka bb:tä tai Temppareita. Yrittää vaan olla ajattelematta kurjia juttuja.
Mieli on kyllä hurjasti parempi ihan siitä  syystä kun on saanut suljettua itseään pois negatiivisten ihmisten luota. Pystyy keskittymään hyviin juttuihin, kun ei ole jotain sontaa tulossa mistään suuntaa. Nyt kun sanoin tämän niin kakkaryöppy hyökkää varmaan silmille viiden minuutin päästä.

Ainiin eilen iltavuorossa tuli niin hassufiilis kun yksi pappa kysyi, että joko on ensimmäiset joulutortut paistettu. Vastailin että ei vielä, johon tuumi että niitä olisi taas kiva saada. Lupasin viikonloppuna viedä ensimmäisiä torttuja.
Jouluunkaan ei ole kovin pitkä aika enää, äkkiä se vuosi vaan aina vierähtää.
Ensi vuosi onkin sitten taas astetta jännempi ja sitäkin ajatellessa mieli virkistyy.
Kyllä sitä vaan pitää elämän pienistä asioista olla kiitollinen vaikka jotkut päivät tuntuisi liian vaikeilta. Seuraava päivä on toivottavasti aina helpompi. Onneksi on ihania ihmisiä ympärillä <3.

Alkaa olemaan jo ehtoon puolella tämäkin päivä, pimenee jo aikaisin. Muutamana yönä on möllöttänyt valtavan kaunis kuu. Viikonloppuna sitä ihan pitkäänkin jäin tuijottamaan. Olisi kamera pitänyt kaivaa esiin, mutta se siinä sitten jäi. Ehkäpä näitä kuukuvauksia vielä tulee :).

Nyt sitä teetä ja muutama kynttilä palamaan. Nättiä syysiltaa sinullekin.
Kuullaan taas.
<3 Anne