20170412_173023.jpg

Mitä kuuluu? Mitä sinulle kuuluu juuri tänään? Onko kaikki hyvin? Miten sinä voit?
Nämä tärkeät kysymykset tuntuu välillä unohtuvan. Eletään niin omassa kuplassamme, että ympärillä tapahtuu usein vaikka mitä ikävää eikä siihen havahduta. Ja vaikka nuo kysymykset ei unohtuisikaan on niihin joskus kovin vaikeaa vastata rehellisesti. 

Itsekin aiemmin huomasin sanovani kaiken olevan hyvin, jotta pääsisin nopeasti pois tilanteesta ja vaihtamaan puheenaihetta. 
Toissa päivänä töissä minulta kysyttiin tuota ja huomasin heti, että se kysymys tuli suoraan sydämestä. Minuun keskityttiin ja vastaukseni oli tärkeä. Tuntui hyvältä kertoa ihan totuus sen hetkisiä tunnetiloista. Hyvä mieli jäi myös siitä, kun vastapuoli huomasi minun luottavan hänelle kipeitäkin ajatuksia. 

Heräsin taas siellä omassa kuplassani ja havahduin siihen, että ei täällä yksin tarvitse asioita miettiä. Ihmisiä on paljon ympärillä, kun vaan antaa olla ja ottaa vastaan sitä kaikkea kaunista mitä ympärillä olevat ihmiset ja tämä elämä tarjoaa. 

Eilen tuntuikin kivalta kysellä ihmisiltä mitä kuuluu ja miten voivat <3. Siinä kiireessä ei todella aina ehdi huomaamaan kaikkea mitä ehkä pitäisi, mutta se pienikin yhteinen hetki kuulumisten parissa tekee päivästä paremman. Tuntuu arvokkaalta hetkeltä. Se on kuitenkin niin tosi, ettei koskaan ole niin kiire etteikö ehtisi hetken höpöttämään ja tärkeän ihmisen mieltä halauksella lämmittämään.

Itse olen kova halailemaan. Välillä liikaakin. Tiedostan kuitenkin sen, että aina ei sillä vastapuolella ole sellainen päivä, että toista ihmistä tahtoo liian lähelle itseään. 
Kovin hyvässä muistissa vielä alkuvuoden ihmisahdistus ja se kun tahtoisi vaan työntää ihmiset pois luota.. vaikka hyvää tarkoittivat.

                                                                              ♡

Hassua kun nyt on jo keskiviikko. Huominen vielä reipasta työskentelyä ja sitten saakin nauttia vapaista neljä ihanaa päivää. Viinistä vähän töissä jo haaveilin. Ja pitkäperjantai ei olisi hullumpaa aloittaa skumpalla ja hyvällä aamupalalla. Kiireettömät aamut <3.

Lääkärisetäkin oli kiltti ja kirjoitti vähän apuja tähän tukkoiseen oloon. Toivottavasti näillä päästään taas normaaleihin eikä tarvisi antibiootille alkaa. Yöt on ollut kyllä melkoisen levottomia jo muutenkin ja siihen päälle vielä yskät ym niin ei aamuisin paljon naurata.

Pilvien takaa pilkistelee taas aurinkokin. Söpöä. Tänään ihmisetkin ovat olleet kovin aurinkoisia. Siitä tulee aina niin hyvä mieli. <3

Toivottavasti sinunkin päiväsi on ollut iloinen ja aurinkoinen. Nyt kello kuuden kaakaolle :D.

Ilonsäteitä iltaasi, <3: Anne