Heissuli! :)

Mun eka loma alkaa vedellä viimeisiään. Huomenna töihin. Kaksi viikkoa arkea, ja taas kolmeksi viikoksi lomalle. Tämä viikko teki kyllä hyvää, on ihan hurjasti energiaa, mieli on öevännyt, on saanut luettua, kirjoittanut ihan mahdottomasti, nautiskellut vaan olemisesta. 

Viikonloppu meni ihan poissa koneelta, mieli teki kovasti tänne näpytellä, mutta se vaan jäi. Ja ihan harmittaakin. Omaa ajatusvihkosta kyllä kirjoittelin, mutta olisi toki ollut kiva vähön näpyttääkin. Nyt sitten jokunen sana sentään.

Aamulla menin naapurin kanssa tuonne nurtsille makoilemaan auringon hellittäväksi. Kolme tuntia siinä vierähti ihmetellessä ja jutellessa. Oli ihanaa. Ihan paras aloitus aamulle. Pikapikaa sitten kauppaan, ja nopeat siivoukset, nyt on kiva mieli, kun on saanut loikoilla ja myös nuo tärkeät hommat hoidossa.

Harmittaa vähän, kun viikonloppu ei ollut ihan paras mahdollinen. Olin huonolla tuulella, ärsytti ja ketutti lähes kaikki. Ei oo helppoa olla Anne. Onneksi se on kuitenkin ohi, ja eilen oli mukava päivä oikeastaan tekemättä mitään. Katseltiin vaan töllötintä, syötiin hyvin ja sellaista hömppää. Iltasella terveelliseksi ( :D ) iltapalaksi jäätelöä ja mansikoita- ah, ihanuutta! Kesä<3. Ainakin hetken. Nyt näyttää kyllä siltä, että tänään tulee ukkonen. On kovin hiostavan kuuma, ja mun pää oireilee aina, kun ukkosta ilmassa. On vaan niin ihanaa, kun pitkän taon jälkeen taas tuo aurinko näyttäytyi, ja sai siitä nutrsilojuen nauttia. Toivon kovasti, että seuraavaan lomaani saisi edes vähän parempia ilmoja. Nyt meni ilmojen kannalta vähän piloille.

Semmoisia, eipä siis mitään kummaa. Sitä sellaista tasaista tassuttelua, välillä iloja, välillä suruja. Kaipa ne kuuluu jokaisen elämään, ja arkeen. Pitäisi vaan jotenkin oppia hillitsemään tunteitaan, ja osata laskea joskus kymmeneen. Tai vaikka kahteenkymmeneen. :D

Aurinkoisin terkuin Anne.