La-la-lauantai. Aamulla mun teki niin hemmetisti mieli Daim-kakkua. Siis ihan järjettömästi. Tunsin sen maun jo suussani, ja kuolakin taisi valua. Kauppaan mennessä mietin edelleen kovasti sitä kakkua. Mutta päädyinkin karjalanpiirakoihin. Hieman ehkä terveellisempi aamupala. Mutta supermegajättipussi Manhattan-sipsuja ja valkosipulidippiä kumosi sitten sen terveellisyyden. NAM! Ei haittaa. Joskus on pakko myös pitää huolta masunsa hellimisestä herkuilla. Ainakin näin viikonloppuina. Huomenna ajattelin täräyttää sen päiväiset kebut tiskiin, että ei tee taas viikkoihin mieli Iskenderiä. Ah.

Ihanaa istua vaan tässä. Taustalla soi Apulannan keikka, mies rämpyttää kitaraa. Kissa nukkuu lattialla. Kärytikku vain puuttuu. Pieniä nautintoja. <3

Mulla oli aloittaessani jokin ajatus mitä kirjoitan. Mutta se unohtui. Ehkä se sieltä joskus vielä tulee. Tai sitten on vaan näitä sanoja toistensa perään, ilman sen suurempaa merkitystä. On sekin puhdistavaa, rauhoittavaa. Terapeuttista. Vitsi, että tulikin kiva mieli, kun sain niin lämmittävää palautetta tavastani kirjoittaa. "Tekstiä on miellyttävä lukea." Ihanaa. Se on tarkoituskin. Ja tämä on minullekin hyvinkin miellyttävää hommaa. Isoiso nautinto! 

Selailin tuossa muutamia kuvia, ja pakko jakaa teille ihan lempparikuva. Mua kiehtoo ihan hurjasti nämä tällaiset puusekamelskat vasten taivasta. Ai että. Joskus mä vielä oikeasti asun niin kaukana täältä kaupungista, että joka hiton aamu saan vaan tuijotella näitä. Ja unelmoida lisää. 

Jospa tästä painelisi keittelemään sumppia, ja miettisi vähän mitä järkevää sitä tänään tekisi. Muutakin kuin söisi kanansiipiä, herkkusieniä ja sipsejä :D. Iloa, naurua ja nautintoa päivääsi! 

 

20150501_173822.jpg

Puuihastelumietiskely terkuin Anne :)