Mun piti eilen tänne kirjoittaa, kun oli niin hitosti ajatuksia. Muttamutta, ei tämä toiminut. Niinpä tässä niitä ajatuksia eiliseltä.

"Mietin tänään kaikkia juttuja. Oikeastaan paljon sitä miltä tuntuu elää niin , ettei sua huomenna kaduta. Nämä vanhukset antaa paljon. Uskon siihen, että jos täällä ollaan eletty kolminkertaisesti, niin ei enää ole mitään hätää. Yksikin pappa sanoi tänään kysyessäni kaaduitko, että jollen mä sodassa kaatunut, niin en kai kotiini! Niin mä suunnittelin, niin olin ajatellut huomiseni, ja ylihuomiseni elää. Ja suoraan töistä kahden ihanan kanssa aurinkoon löhöilemään♥. Samalla rakentaen suunnitelmia niin huomiselle, kuin sunnuntaille. Viikon parhaimmalle päivälle. Samalla myös jännittäen ens viikkoa, huij! Ehkä jopa pelottaa.
En edes ihan tarkkaan tiedä miksi sunnuntai on se juttu. Siinä on se rauha, viikon lopetus, voimien kerääminen tulevaan. Ja nyt niitä voimia oikeasti tarvitaan. Neljä päivää vielä. Jostain ne omat voimansa tulee löytää. JOKAISEN! 
Rauhaa, rakkautta ja kaikkea kaunista.<3!"

Hassua, kun välillä vaan päästä syöksyy jos jonkinlaista mietetttä, ja ne on ihan pakko saada ulos! Se on kyllä hienoakin, hulluksi tulisi, jos ne kaikki mietteet ja ajatukset vaan jäisi sinne sisälle pitkäksikin aikaa. 

Tänään piti niin kovasti mennä arskailemaan, mutta nyt on kyllä niin pilvistä, että taitaa toistaiseksi ainakin jäädä vaan haaveeksi. Toivotaan, että iltapäivällä näkisi hieman edes aurinkoa. Eilen oli kyllä niin valtavan kaunis päivä. :)

Iloista, ja rauhaisaa lauantaita taas täältä. Pakko painua komentamaan kissaa, on taas näemmä ylimääräistä energiaa, kun pitää kaikki pahuudet tehdä! Heippis!