En edes uskalla katsoa viimeisen kirjoitukseni päivämäärää. Siitä on aikaa kauan. Liikaakin. Osaakohan sitä enää edes muodostaa ajatuksista sanoja ja lauseita. Katsotaan kuinka käy. Alkuun ainakin pääsin, niin ei peli ole vielä aivan menetetty.

Tässä välissä on ainakin ollut kiireistä työskentelyä, juhannuskin ja välillä toivottoman pitkältä tuntuvaa ajelehtimista kohti lomaa. Ja se loma nyt on vihdoin saatu aluilleen. Tuntuu ihan hirmuisen hyvältä olla vaan ja pysähtyä hetkeksi. Juoda rauhassa aamukahvia, nauttia puuro kiireettömästi ikkunasta katsellen ja nukkua vaikka kolmet pikaiset päiväunet jos siltä tuntuu. Ja siitä on nyt näiden parin kotona oleilu päivän aikana tuntunut. Viikonlopun vietin ihanalla mökillä Karvialla. Nautin joka solullani siitä mahdollisuudesta aloittaa kuukauden lomaa juuri siellä. Ihanaa oli kotiinkin maanantaina tulla ja saada rapsutella kisujakin taas. 

Perjantaina sain olla kiitollinen myös kolmesta eteeni ilmestyneestä höyhenestä, enkelit kulkee mukana keventämässä oloani entisestään. Hiljaa mielessäni useita kertoja toistelin "tässä on hyvä juuri nyt" <3.

Muutamaan kuukauteen mahtuu monenlaista ajatusta ja mietintää. Eksymistä ja taas perille löytämistä. Olenkin kovin iloinen siitä, että lähdin tekemään omaa karttaani ja löysin takaisin perille. Sinne missä minun kuuluu olla taas vahvempana <3. 

Kävin kahvikupposeni kanssa juuri kurkkimassa ja nuuskimassa ulkoilmaa. Tuoksuu sateelta ja vähän jopa syksyltä. Iltaisin on hämärää ja välillä tekisi jo mieli poltella tuikkusia. Villasukista en ole vielä edes luopunut, enkä luovu. Päivällä maistelin kuitenkin palasen kesää - mansikoita ja vaniljajäätelöä <3. Toivottavasti muutama kaunis kesäpäivä mahtuisi vielä loman ajalle. Tärkeintä kuitenkin on se kiireettömyys ja nauttiminen ansaitusta vapaasta kuukaudesta.

Taavi-kisukin tuli viereen kehräämään ja pitämään omaa höpötystään. Mahtaa näillä elukoillakin olla tottuminen tähän kun on väkeä kotona suurimman osan päivästä. Ja  aamuruoka tulee tunteja myöhässä.

Nyt kun tämän kirjoituskärpäsen sai iskemään niin tekstiä tulee varmasti nopeammalla tahdilla. Mikäli maltan sarjojen katselultani asettua ajatusteni pariin näinkin pitkäksi aikaa. 

Iloista iltaa ja toivotaan Viking lotosta voittoja :D <3.

<3: Anne

20170716_042956.jpg