FB_IMG_1530867556969.jpg

Hei <3.

Muutaman viikon kirjoitustauko taas takana.  Usein työpäivän aikana on ollut mielessä, että tänään kirjoitan kaikkea tätä päässäni pyörivää ajatusta, mutta aina se vaan jää. On olevinaan niin väsynyt kun kotiin pääsee, ettei vaan saa aikaiseksi muuta kuin ne pakolliset.
Tänään vietän vapaapäivää. Tänään on taas se päivä kun sisälläni oleva ikävä kasvaa joka minuutti voimakkaammaksi. Kello tikittää, mutta ei kulje riittävän nopeasti. Sekunti tuntuu tunnilta, ehkä jopa kahdelta.
Tänään saan illalla painaa pääni toisen ihmisen rintaan. Tänä iltana saan nukahtaa kainaloon. 
Nämä kaksi viikkoa taas eri paikkakunnilla on tuntunut lähes vuodelta. Iho kaipaa toisen kosketusta valtavasti. Kaipaan sitä hetkeä aamulla kun saan herätä ja kuunnella nukkuvan tuhinaa. Tämän viikonlopun aikana nautin jokaisesta yhteisestä hetkestä ja toisen äänestä ja naurusta. 

Tämän muutaman viikon aikana on joutunut jännittelemään vähän muitakin asioita.  Ihmisen sairastuminen pelästyttää valtavasti. Pistää miettimään mistä tässä kaikessa on kyse ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Menee arvot elämässä uusiksi,  ja arvostaa eri tavalla tätä mahdollisuutta kulkea tätä matkaa. Monet jännäitkut iltaisin on tullut itkettyä. Oppiipahan ainakin sanomaan tärkeille ihmisille kuinka rakkaita ovat vaikka sitä ei ehkä päivittäin ossa näyttääkään. <3

Ensi viikko olisi vielä töitä ja sitten pääsee viettämään kuukauden kesälomaa. Voi sitä tunnetta, kun saa sulkea työpaikan oven ja nollata pään kokonaan työhön liittyvistä asioista. Toki jännittää mitä kaikkea kuukaudessa voi tapahtua kun ikäihmisistä on kyse. Mutta sekin on sitten tarkoitettu tapahtuvaksi.

Olen ollut ihan fiiliksissä kun täällä on nyt parina päivänä satanut. Rakastan kuunnella sateen ropinaa. Ja se sateen jälkeinen tuoksu. Vielä ei ole tuoksunut märkä nurmi ja kastemadot. Mieli kaipaa jo syksyä. Kynttilöitä ja kaakaohetkiä. Jos nyt kuitenkin eletään ensin tämä alkava kesäloma ja odotellaan sitten vasta elokuun pimeneviä iltoja.

Jospa tästä ryhtyisin tekemään himoamaani bataatti-papulaatikkoa ja keittelisin mansikkateetä. Kaupasta pitää vielä tänään hakea säkillinen Omar-munkkeja <3. 

Ihanaa perjantaita ja rentouttavaa viikonloppua. Muistakaa halia rakkaitanne.

<3: Anne

FB_IMG_1530867591664.jpg