IMG_2219%20%282%29.jpg

☆ Perjantai. Taas on vierähtänyt aikaa viime kerrasta. En ole ollut kovin innokas kirjoittamaan mitään yhtään mihinkään. Mitään varsinaista syytä siihen ei ole. Ei vaan ole ollut asiaa. On ollut ihan mukava vaan pyöritellä ajatuksia omassa päässä itsekseen. Nyt taas tauon jälkeen yritän kirjoittaa kuulumisia tännekin. 

Neljän viikon sairasloman jälkeen on palattu taas arkeen ja töissä on ollut mukavaa. Jännitin kovasti töissä tapahtuneita muutoksia, mutta onnekseni sain huomata sen olleen aivan täysin turhaa. Paljon mukavia hetkiä mummojen ja papparaisten kanssa ja vastaanotto oli heti alussa jo miellyttävä. Pakko todeta että ei ne muutokset ole aina pahasta. Välillä ne antaa paljon enemmän mitä olisi edes osannut kuvitella ja samalla huomaa sen miten kyllästynyt sitä ehkä olikaan kaikkeen vanhaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin positiivisin mielin. 
Parasta tuossa kaikessa oli se, kun pitkään kamppailin itseni kanssa enkä ollut tyytyväinen itseeni missään asiassa ja kun palasi töihin, niin huomasi heti miten me vieraat ihmiset pitivät siitä kun olin heidän kanssaan ja pystyin olemaan aidosti oma hassu itseni. Voitin itseni ja pelkoni todella ja siitä tuli kovin hyvä mieli. Helpottunut olo kaikin puolin. Taas pitkästä aikaa uskallan luottaa itseeni ja pitää itseäni ihan hyvänä tyyppinä. 

Tänään ostin itselleni taas kukkia. Rakkaudella minulta minulle. Mietin kahdenlaisia, mutta ostin kuitenkin vain yhden. Kukat <3. Viimeksi en onnistunut tappamaan ostamiani tulppaaneja päivässä ja ihmettelen sitäkin. Kimppu pysyi kauniina monta päivää, eikä Taavikaan ollut kovin kiinnostunut niistä. 
Toivottavasti seuraavatkin kukat pysyvät nätteinä pitkään.

Tiistaina oli ystävänpäivä. Tänä vuonna olin niin laiskimus etten askarrellut tai lähettänyt yhtään korttia. Tahdon muistaa niitä rakkaita ihmisiä ihan tavallisina päivinä ja toivotella ystävänpäivää ihan vuoden jokaisen päivänä. Kiitollinen saan olla ympärillä olevista ihmisistä ja tahdon heidän tietävän sen ihan koko vuoden. <3 

Tänään on taas Pötkön onnenpäivä. Tänään saa paaaljon katkarapuja. Taavikin toki saa, mutta se ei ole niin kauhean hoto niiden suhteen mitä tuo rinsessa. Pötköhän herää salamana uniltaan, kun kuulee pakastimen luukun aukeavan. Huvittavaa, kun sekoaa ihan täysin. 
Hassua oli yksi päivä, kun paloittelin porkkanaa valmiiksi kippoon ja Pötkö innostui siitäkin tuoksusta. Otin videopätkääkin, kun toinen hepuloi ihan heikkopäisenä. On nuo elukat vaan mainioita. Ja kehräävä kissa on jotain niin ihanaa. <3

Jeps, ei kai tässä kummempia. Tulipahan taas kirjoitettua tyhjänpäiväistä. Nyt reippaasti saunaan ja sitten saakin heittää puhtaat jalat pöydälle. Iloa viikonloppuusi. ☆

<3: Anne

 

P.S Perjantaiterkkuja Taaviltakin. :D

IMG_2228%20%282%29.jpg