IMG_2520%20%282%29.jpg

Muutamana viime päivänä on tuntunut oudolta, kovin oudolta olla tässä. Olla tässä ja hengittää. Rakastaa jokaista hengenvetoa. Nauttia jokaisesta hetkestä. Siitä kun saa aamulla  silmät auki ja illalla ne sulkea. Rauhallisena. Taisin tässä yksi päivä jopa sanoa eräälle ystävälle että rakastan elämääni ja vähän jopa itseäni. Se tuntui hassulta. Hävettikin vähän.

Tykkään vaan niin kovasti tästä. Tästä tässä ja nyt. Mahdollisuudesta vapauteeni. Mahdollisuudesta vaihtoehtoihin. Mahdollisuudesta sanoa ei. Rakastan sanoa kyllä. Ennen ärsyynnyin tilanteista joissa pitää sanoa ei. Pelkäsin vuosia kieltäytymistä asioista. Pelkäsin satuttavani muita ihmisiä jos en ollutkaan samaa mieltä jostakin. Tämä vika alkoi jo 10 vuotta sitten. Hetkeksi tässä vuosien varrella onnistuin sitä tapaa muuttamaan, mutta jostain se aina löysi takaisin. Itsetunto oli niin pohjalla että sitä vaan tahtoi hyväksyntää myöntymällä lähes kaikkeen. Pelottavaa. 
Nyt olen onneksi oppinut muuttamaan sen asian, taas, toivottavasti tällä kertaa pysyvästi. Rakastan niin lujasti mahdollisuuksia. Mahdollisuutta valita. Se on ihanaa. Voi kun ihanaa olisikin joka päivä vastata kaikkeen vaan joo kyllä olen valmis <3, juuri näin tahdon tehdä. Onneksi elämä ei kuitenkaan ole suunniteltu niin helpoksi. 

Parina päivänä olen kuunnellut musiikkia taas kovin laajasti. Antanut kaiken sen kauneuden iskeytyä suoraan sieluuni. Antanut itseni rakastaa sitäkin hetkeä, kun se musiikki koskettaa niin kovasti, että se satuttaa. Se on sen tarkoitus - päästä sisälle ja koskettaa kuulijaa. Sitä tunnetta on ihana rakastaa. 

On myös ollut kovin voimakkaasti pinnalla se kuinka tärkeä asia minulle on  hiljaisuus ja tyhjyyteen tuijottaminen omien mietteiden kanssa. Kuinka valtavasti rakastankaan pitkiä hiljaisia hetkiä itseni kanssa ja siinä samassa kirjoittamista. Kuinka ihana ääni on kellon tikitys <3. Kuinka ihanaa on tehdä reippaita lenkkejä itsekseen ja jutustella itsensä kanssa. Tuntea oma hengitys ja kuunnella omaa kehoaan. Kuinka olenkin oppinut kaipaamaan aamupuuroa - sitä en olisi uskonut tapahtuvan. Voi miksi en tutustunut itseeni jo aiemmin? 

Näihin mietteisiin on hyvä lopetetaan tämä ja siirtyä kohta jääkiekon pariin. Toivon päivääsi Iloisia hetkiä ja rakkautta. <3

♡: Anne