Hyvää huomenta rakkaat lukijani! <3

Ajattelin nyt lauantaiaamun kunniaksi kirjoitella teille jotain. Ehkäpä jotain iloisempaa mitä eilen. Pahoittelut vielä tympeästä ihoahdistuspostauksesta. Jonnekin on vaan joskus hyvä purkaa niitä tuntojaan. Jospa tästä saataisiin iloisempaa luettavaa.

Vapaa viikonloppu. Mikä ihana autuus. Tyypillisesti heräsin taas kukon laulun aikaan, hetken yritin unta pitkittää, mutta ei siitä mitään tullut. Päätin sitten alkaa reippaaksi, ja lähdin ihanaan raikkaaseen pakkasaamuun kävelemään kameran kanssa. Metsään eksyin. Tai en eksynyt eksynyt, vaan päädyin. Oli ihanaa. Hento lintujen laulu, muuten aivan hiljaista, ei ihmisiä lähellä, vain minä ja rauhallisuus. Hassuttelin aikani kuvaillen mitä ihmeellisimpiä juttuja. Löysin mm. taas puusta nukkuvan lohikäärmeen, silmä tyypin ja lohikäärme Elliotin. Mielikuvitus on mainio juttu. :D

Metsässä on aina niin hyvä olla. Siellä katoaa huolet ja murheet. Putoaa taakka harteilta. Siellä rauhoittuu, ajatus kulkee järkevästi, tuntuu ettei ole mitään hätää. Kaikki on hyvin juuri nyt. Siellä voi hyvin. Joskus kyllä, ehdottomasti, toteutan suurimman haaveeni ja vielä muutan sinne metsän keskelle peikkojen ja menninkäisten luo. Istuskelen kannon päällä hiljaisuudessa ja kirjoitan ajatuksia. Ihana unelma. <3

On mielettömän ihanaa, kun on vuosien saatossa löytänyt sellaisen paikan missä on aina hyvä olla. Vaikka kuinka olisi ahdistunut, paha olla, surullinen tmv. niin metsään kun päästessä se mieli todella muuttuu. Tuntuu, että koko päivä saa ihan uuden suunnan. Kovasti yritin järkeillä näitä ihottumaan liittyviä juttuja, turhaa stressaamista ja itseni hermostumista. Ja taisin onnistuakin. Pääsiäiseksi me ollaankin lähdössä sinne Pohjanmaalle, siellä saan olla kolme päivää metsähuumassani. Kuvailla puita, oksia, kantoja, ja kaikkea ihanaa. Kannosta tulikin mieleeni, että maanantaina aamukenkillä bongasin kannosta kasvot. Se kuva pitääkin liittää tänne. Melkeinpä voisin laittaa myös tämän päivän kavereista kuvia, saatte nauraa. 

IMG_8109.jpg

Kantokaveri.

IMG_8335.jpg

Silmätyyppi.

IMG_8348.jpg

Lohikärmes Elliott. <3

Kotiin tullessa kipaisin R-kioskilta hakemassa eilen arvonnassa voittamani herkkukorin. Ihana yllätys, kun arpaonni suosii joskus. Nyt melkein on pakko laittaa lottoakin vetämään, ei sekään huono yllätys olisi. Edes muutaman roposen jos voittaisi. 

Tekisi melkeinpä mieli piipahtaa vielä tänään kirpparillakin. Onneksi päivä on vasta aluillaan. Tässä ehtii vielä vaikka mitä. Se hyvä puoli noissa aikaisissa heräämisissä on, että sitten on jo saanut paljon mukavaa aikaan, kun muut vasta heräilee. Huomenna kyllä yritän nukkua, vaikka väkisin hieman pidempään. Sunnuntait on ihania lusmupäiviä. Nyt on herkkujakin valmiina varastossa voittokorissa. 

Nyt hyökkäys hörppimään kahvia, ja kuorsaavan miehen herätys. Kiitos taas käynnistä ja mukavaa lauantaita! 

<3: Anne