sanon sulle kvaak ystävälle kvaak
kvaak sanon teille kaikille... :D

Tykkään nautiskella hetkestä. Juuri tästä hetkestä. Sateisesta päivästä huolimatta.

Syksy on tullut. Eilen alkoi tuulla murskyisästi ja syyssateet saapuivat. 
Tänään sai aamulla kaivaa kumisaappaat ja rikkinäisen sateenvarjon kaapista miettien, että miten tästä työpäivästä selvitään. Tuuli riepotteli puista pudonneita värikkäitä lehtiä ja sade piiskasi ikkunoita. 

Aika kuluu liian nopeasti. Juurihan oli juhannus ja nyt saa jo miettiä tulevaa joulua. Mietinkin jo eilen illalla lämpimän peiton alla millaisia joulukortteja tänä vuonna askartelisin. Tonttuja ja tähtiä <3.

Mieli tekisi kovasti leikkiä lasta. Hypähtää lehtikasaan ja pyöriä siellä. Odottaa, että joku tulee ja nostaa ylös. Puhdistaa hiukset ja vaatteet lehdistä ja sen jälkeen tulee myös leikkimään. Voisimme sitten huitoa lehdet toistemme vaatteista iloisesti nauraen. Tahtoisin myös hypähtää vesilätäkköön. Oikein pomppia siinä niin kauan, että on jalat ihan märät. Ja vaikka lopuksi istuakin siihen. Mitä väliä? Meillä on tämä yksi elämä ja siitä pitää osata löytää juuri näitä hassunhauskoja puolia. 
Tänään olikin rakkaan ihmisen kanssa puhetta positiivisuuspäiväkirjasta. Sellaista olisi syytä alkaa pitämään. Osaisi katsoa pintaa syvemmälle ja todella miettiä niitä elämän hyviä puolia. Myös niinä vaikeina päivinä. 

Tänään tiedän myös vahvasti sen, että olen alkanut toipua. Uskallan nauraa aidosti. Uskallan hassutella ja heittää itseäni likoon ajattelematta sen suuremmin muiden reaktioita. Tämä on taas uusi mahdollisuus ja tässä opetellaan kasvamista kokonaiseksi. Harppaus oikeaan suuntaan on jo otettu ja se näkyy myös ihmisille ympärillä.
Elämään mahtuu varjoja ja valoja ja ne kypsyttävät meitä oppimaan koko ajan lisää. Se on oikeastaan aika ihanaa. Vaikka vaikeimpina hetkinä on kaukana ihanasta. 
Meissä jokaisessa on se tarvittava voima ja valo, se pitäisi aina muistaa. Jokaisessa meissä asuu voittaja. <3

Näissä fiiliksissä on nyt hyvä kaivaa kanelitee hautumaan kuppiin ja nuuskia sen ihanaa tuoksua. Kiitos kaunis syksy. Kiitos minun herättämisestä eloon. 

Tartutaan tähän kauniiseen hetkeen <3.

<3: Anne

20171003_174424.jpg