20150815_073418.jpg

Päivää. Kaunista perjantaita täältä taas. 

Kirjoittaminen on aivan jäänyt. Muutaman kerran jo sätin itseäni siitä, että miksi en hetkeksi istu aloilleni ja kirjoita, yritä pitää tätäkin yllä, mutta tulin siihen tulokseen, että ei se teksti synny pakosti, ja sellaista pakkopullaa ei ole edes kiva lukea, saati kirjoittaa.

Tässä nyt on tunteet vetänyt niin vuoristorataa, että ei ole perässä enää pysynyt. Toisella hetkellä on hyvä olla, ja toisena taas ihan toisessa ääripäässä. Eilen vedin sellaisia totaaliromahduksia, että mietin jo muutamaan kertaan miten tästä tilasta pääsee pois. Ja löytyi se, ystävän avulla. Ystävän ja enkeleiden. Järkevän, rakentavan ja tunteikkaan keskustelun avulla. Helpotti aivan järjettömästi. Avautui ajatuksia vuosien takaa, tuli sellainen puhdas olo, kiitollinen siitä, että oikeasti ne kokemukset on olleet, romahduttanut, pakottanut kasvamaan. Nyt pitäisi vielä kohdata uudestaan, kertaan pariin ne jutut, käsitellä ne oikesti, alusta loppuun. Ehkä se olokin siitä helpottuu, ja on parempi jatkaa eteenpäin. Ihan liikaa menneen möröt ovat mukanai kulkenut, monet asiat muistuttaa niistä, ja se saa hajoamaan, ärsyyntymään, ja putoamaan tyhmään tilaan. 

Pitkästä aikaa nukuin yön hyvin, aidosti levollisesti. Heräsin aamulla virkeästi, työpäivä oli täynnä naurua, kommelluksia, ja hyvää mieltä. Tuntuu, kuin olisi jo vapautunut jostain. Tuo univaiva on kyllä pirullinen, ei tuu uni millään, valvoo, pyörii, jokainen asento on olevinaan huono, ei toivoakaan, että saisi edes rauhaa. Mutta jospa se tästä taas aukeisi. Luulen, että mun rauhaisaan uneen vaikutti myös suitsuke, ja pitääkin tilata kiireesti lisää "makkarisuitsuja".

Tänään mä ajattelin kuluttaa tunnin, jos toisenkin, ehkä monen monta, kirjoittamiselle. Antaa ne kaikki sisällä olevat asiat vaan tulla. Päästä eroon monista ajatuksista, edetä hiukan myös aloitetuissa projekteissa. Saada siitä hyvää mieltä, ja energiaa.<3 On niin parasta tehdä sitä mitä rakastaa, se tuntuu niin hyvältä. Jostain syystä on vaan välillä niitä kausia, kun mikään ei luonnistu. Ei vaan ajatukset aukea paperille asti, vaikka kuinka yrittää.

Että näin tänään. Kirjoitan vielä myöhemmin kissakuulumisia x). Tässä kaikki tällä kertaa, heippa Anne