IMG_2423%20%282%29.jpg

Lauantai. Tänään olen taas miettinyt ihan hirmuisesti kaikkea mahdollista tähän maailmaan mahtuvaa pahuutta. Eilinen Tukholman terrori-isku laittoi taas mietintävaihteen päälle ehkä turhankin voimakkaasti. Tämän päivän päässä on vaan pyörinyt kaikki se kauheus mitä täällä maailmassa tapahtuukaan. Sydäntä särkee. Töissä vanhukset koki suurta tarvetta puhua tapahtuneesta ja asiasta puhuttiin pitkään ja hartaasti. Itkukin tuli, kun maailman tilantetta ihmeteltiin. 

Miksei täältä saisi pois kaikkea pahuutta ja voitaisiin vaan elää ilman pelkoa. Niin kovasti tahtoisin saada kauniin maailman ja kaikille ihmisille turvaa, rakkautta ja huoletonta elämää.  Saahan sitä aina toivoa. 

Mielessä pyörii kovasti ajatuksia, mutta en niistä meinaa saada kiinni millään. Tämä on niin tätä, kun kaikkeen reagoi kovin vahvasti. 
Toisaalta sitten taas en mä kyllä vaihtaisi mitään pois. Tämä voimakas tunteilu on tehnyt minusta minut. Ilman tätä olisin jotain aivan muuta. En sano että olisi helppoa olla minä, ei todellakaan. Mutta kaipa monilla muillakin on vastaavia ajatuksia itsensä suhteen ja välillä miettii miksi on sellainen kun on.

Eilen olin rakkaan ystäväni kanssa metsässä. Pitkään jo kaipasinkin sitä ihanaa tunnetta kun saa hengittää vapaasti ja koskettaa puita. Toistelin moneen kertaan, kuinka ihanaa onkaan ja miten lujasti tätä rakastan. Metsä antaa ihan järjettömän määrän voimaa ja se energialataus on uskomaton. Rakastan. Hyviä kuviakin tuli napattua ja niitä saa nyt katsella ja mielessään palata niille ihanille poluille. Siellä kävellessä voimistui taas se tunne, ettei minun paikkani ole kaupungissa. 

Tänään on aurinko taas hellitellyt. Ikävä tuuli vaan kiusana, mutta muuten kaikinpuolin komea päivä ollut. Toivottavasti jatkuisi muutaman päivän ainakin aurinkoisena piristämässä mieltä ja ihmisiä. 

Huomasin juuri tuijottavani pitkään tyhjyyteen ja miettiväni taas liikaa. Nyt kiireesti iloista musiikkia soimaan ja ajatukset vaikkapa ensi viikolla olevaan pääsiäiseen ja neljään vapaapäivään. Jospa saisin niiden päivien aikana jatkettua uutta kirjaprojektianikin muutaman viinilasillisen kanssa.

Toivon iltaasi iloisia asioita ja rauhaisaa mieltä. Kiitos käynnistäsi <3.

<3: Anne

Tässä vielä pitsilehtiä eiliseltä metsälenkiltä <3.

IMG_2484%20%283%29.jpg

IMG_2486%20%282%29.jpg