IMG_6889.jpg

Kaunista talvista päivää täältä Turusta. :)

Melkeinpä jo harmitti, kun se kaunis talvi otti ja lähti, mutta eilen aamulla herätessä olikin mieluinen yllätys ikkunasta ulos kurkistaessa. Yön aikana oli somasti sadellut lunta, ja aamulla sade vain jatkui. Sitten kyllä kävikin niin jännästi, että meni plussalle, ja illalla satoi ja vettä.. mutta tänä aamuna taas sama ihana ylläri ja asteita -3 :). Että jee, täällä on taas talvi, ihanaa jalkojen alla narskuvaa lunta ja niin täydellinen aurinkoinen talvipäivä. Mä niin hurjasti kyllä tykkään talvesta. 

Tuossa aiemmin surkuttelin ja valittelin tätä jatkuvaa väsyäni, ärsytyskohtauksia, ja itkuisuutta. Muttajoo, se oli ilmeisesti juurikin vaan ihan järjettömästä väsystä johtuvaa. Ei vaan enää ollut voimaa ja energiaa suorittaa niitä pakollisia juttuja, ja siitä se ärsytys vaan kasvoi.

Tuli nyt ainakin jälleen todistettua kuinka suuri vaikutus sillä unella ihmiseen on. Eilen illalla mentiin seitsemän jälkeen nukkumaan, ja aamulla olikin ihan outoa herätä pirteänä ja iloisena. Toki tuo aurinko ja lumi vaikutata suuresti mielialaani, mutta kyllä se uni vaan niin hemmetin iso juttu on. Nyt on taas energiaa tehdä muutakin kuin tuijottaa tyhjyyteen, jumittaa vaan samoissa jutuissa, eikä koko ajan vaan odota sitä nukkumaan pääsyä.

Työpäiväkin oli hyvin reipas. Ihan eri maata mitä viime viikkoiset. Jaksoi nauraa, jaksoi iloita asioista. Sai huumaillakin. :) Mukavaa. Ja ihanaa olla niin reipas, että hyvin mielin jaksaa kokkaillakin, eikä vaan ole sellainen "tämä on nyt pakko vaan hoitaa"-juttu.

Että sen vaan sanon, että kyllä se oman jaksamisensa huomioiminen on suuri juttu. Jos ei jaksa, niin sille asialle pitää tehdä jotain. Antaa itsensä levätä <3. Ja pakko myöntää, että onhan se nukkuminen ihan sairaan iiiihanaa. 

Pari päivää olisi vielä töitä, ja sitten saa hypähtää lomalle. Odotan ihan hurjasti. Saa nyt katsoa loikataanko tässä viikonloppuna Pohjanmaalle. Mieli kyllä vähän tekisi lähteä sinnekin kuvailemaan, saunomaan ja tuijottamaan takkatulta. Jokin kiva hylätty talokin olisi mukava bongata. Mutta pitää nyt katsella., on tässä vielä aikaa pohtia ja pähkäillä. Rentoutumista on ainakin tiedossa tavalla tai toisella. Melkeinpä on pakko saada ploo skumppaa :D. Nojoo, ehkä.

Nyt mun pitää kyllä mennä keittämään toinen satsi kahvia, oli se niin hurjan hyvää. Nam. Voiiih, ja pian pääsee halittelemaan miestäkin taas. Tunkeudun kyllä niin syvälle kainaloon ja nautin turvastani. :) <3

Iloa ja hymyjä päivääsi. Muista olla itsellesi armollinen ja lepää silloin, kun ei meinaa millään jaksaa!

Halein Anne