Ehtoota!

Se olisi sitten tiistai. Jo. Tai vasta. Ihan miten sen nyt sitten kääntää. Jo on oikeastaan parempi. :) Ollaan jo niin lähellä landeilua ja lomaa, ettei meinaa enää kyetä olemaan rauhallinen. Aamulla vein jo mummille korjattavaksi vähän lämpöistä vaatetta. Kisusen kynsi ilmeisesti tehnyt silmäpaon niin tärkeään pöllöneuleeseeni, ja se on ehdottomasti oltava jokaisella Pohjanmaa-reissulla mukana. Jenni ystävälleni kiitos tästä lempparipaidastani<3.

Eilen kärsin kovasta pääkivusta, enkä päässyt edes kirjoittamaan. Tänään oli jo parempi, kunnes saavuin kotiin, ja maalarit oli saaneet aikaan niin kauhean käryn tänne kämppään, että ihan ottaa henkeen. No juu, astmakeuhkoillani hengittelen tuollaista käryä, niin se on saletti, että limaa on melkein pisin seiniä. Hmm, joo no, ei nyt ihan. Ja mikä parasta, kuten ystäväni äskettäin viestitti, että sääli, kun ei nyt voi edes sanoa mene nukkumaan parvekkeelle niin saat raitista ilmaa. ;D Juu ei voi ei.

Olen tässä suunnitellut millä kaikella tahdon Juhannuksena herkutella. Ainakin vaahtokarkeilla<3. Ja makkaraa on oltava ihan aamupalaksi asti. Ihanaa, kun pääsee lämmittelemään puusaunaa, saa aamullakin tunkea itsensä sinne, olla vaan ja fiilistellä. On kyllä luvattu ukkostakin, mutta ehkäpä mitä kullan kainalossa siitäkin pelosta selviän. Pääasia, että pääsee mettäilemään. Saippuakuplat on pakko muistaa ottaa mukaan! Oon vaan niin fiiliksissä. 

Tänään sai sydämeltään myös ison murheen pois, ja nyt on niin helpottunut olo, kun tietää ainakin missä sitä itsensä toistaiseksi majoittaa. Tässä samaisessa kotikolossa siis. Hyväjes! :) 

Rauhaisaa yötä, ja kauniita unia!

Terkuin uninen Anne