16427566_1331491203574017_67126591547511

Lauantai. Ihana aurinkoinen lauantai. 
Istuin pitkään parvekkeella kahvikupposen kanssa ja annoin auringon helliä kasvojani. Kuuntelin kun aurinko sulatti lunta ja kuului vaan tip tip tip. Samaan aikaan taivaalta leijaili pieniä hentosia hiutaleita. Lumipeite kimmelsi ja näytti niin kauniilta. Tuntui ihanalta. Olisi tahtonut pysäyttää ajan kokonaan. Olla vaan siinä hetkessä pitkään. 
Poskea alkoi välillä ihan kuumottaa, kun säteet tunkeutui lasien läpi. Näin kaunista talvipäivää en ole hetkeen nähnyt. Voi kunpa näitä tulisi vielä lisää. Paljon lisää. <3 
Se oli ihana voimaannuttava hetki. 

Ensi viikolle se lupaakin sitten taas vesisateita. Tämä kauneus saattaa loppua taas liian aikaisin. Toivon kuitenkin että ennustukset olisi väärässä.

Uskomaton piristävä vaikutus tuolla auringolla kyllä on. Sitä tuntee olevansa ihan eri ihminen. On energiaa ja halua tehdä asioita. Innostuu mitä kummallisimmista asioista, kuten esim. uunin pesusta. :D Ikkunatkin tahtoisin jo pestä, mutta jos nyt kuitenkin hetken vielä odottaisi.

Maanantaina olisi taas aika pakata työkassi ja ottaa kiinni arjesta. Tämä loma oli kyllä niin kovin ihana, että mieluusti lomailisin vielä toisenkin viikon. No onpa jotain mitä taas odottaa, kun kohti kesää mennään. 

Eilen kuvailin pitkästä aikaa taas kisujakin. Mietin samalla kuinka mahdottoman rakkaita ne karvakaverit onkaan. Kovin kiitollinen olen näistä yhteisistä vuosista ja niitä toivon monia vielä lisää. Vanhoista kissoista kuitenkin kyse, eikä sitä koskaan tiedä mitä voi sattua, Nessun kuolema tapahtui kuitenkin niin nopeasti, eikä siihen osannut oikein edes varautua. Ikävä on välillä ihan hurjan kova. 

Tässä välissä oli muutaman tunnin tauko kirjoittamisessa. Nautin ihanan pitkistä päiväunista ja kävin kaupasta hakemassa vähän hyvyyksiä illaksi. Nyt on taas vatsa täynnä ruokaa ja taustalla pyörii jääkiekkopeli. Pelin loputtua voisikin vetäytyä katselemaan jotain elokuvaa tai sarjaa. Olla vaan hetken tekemättä mitään. 
Aamuinen auringonpaiste on muuttunut pimeäksi illaksi ja pakkanen lauhtuu reippaasti. Edelleen toivon, että tämä lumi ei vielä sulaisi. 

Mutta nyt kipitän keittämään kahvit ja alan miettimään seuraavia siirtoja. Houkuttaisi kovasti alkaa katsomaan teinivuosina katsomaani Roswell-sarjaa, mutta pieni iltalenkkikin tuntuisi vielä kivalta ajatukselta.. :)

Iloa ja rauhaa iltaasi  <3: Anne