Hiphei. 

Täällä tämä lomalainen nyt istuu keskellä olohuoneen lattiaa ja kirjoittaa. Ei mulla oikeastaan ole edes mitään asiaa. Halu kirjoittaa vaan jatkui. Tämä on vaan niin kivaa.

Työpäivän jälkeen kävin lempparityttöni Riinan Ikean kassilla tekemässä löytöjä, HelloKitty-kumpparit, ihan helmet lenkkarit ja niiiin upee punainen tähtilaukku. Meditaatio levykin tulee, kunhan löytyy. Hullu huuma! On tosi kiva löytää toisen ylimääräisistä, ja tarpeettomista kamoista itselle tärkeää. :)

Avasin tuossa juuri pullon vadelmaskumppaa. On pakko saada fiilistellä tätä alkanutta lomaa. Huomiselle kyllä ajattelin reipasta aamulenkkiä,  kun tuossa jonkun matkan päässä olevassa Siwassa on Minions-nannat tarjouksessa. Se kaupantäti on niin kiva, että on pakko käydä viihdyttämässä. Innostutin miehen myös ajatuksesta leffailuun, on niin pakko päästä katsomaan se leffaan. Siinä meille puuhaa lomalle. Ne on niin hassuja! :D

Mulla oli vissiin joku ajatuskin tähän istuessani, mutta se näemmä meni hukkaan, kun mies alkoi näyttämään noita Minions-videoita. Ei pysty keskittymään. Naurattaa niin kovasti. Hassuja ovat. :)

Toivotellaan sitten hyvää yötä<3.