Heipsan taas, pitkän tauon jälkeen. Ei vaan jostain syystä ole pässyt istumaan aloilleen. Niin monta projektia kesken, että jostain on välillä pakko luopua, ja siirtää myöhemmäksi.

Eilen minä innostutin itseni kutomaan sukkaa! Se on todella outoa minulta. En koskaan ole ollut mikään käsityö-ihminen, lähinnä saanut harmaita hiuksia ajatuksestakin. Noin viisi vuotta sitten viimeksi yritin saada sukkaa aikaiseksi, siitä ei tullut mitään. Hermo paloi jo alussa. Eilen aloittamani vaikuttaa lupaavalta. En kironnut lertaakaan. Oikeasti nautin! :) Pitäisi päästä taas mummoilemaan, ja kutomaan.

Kissamurunen saatiin lopulta parantumaan, sunnuntaina oli jo ennallaan, ja vatsa toimi lopulta silloin lauanatai-iltana. Ihanaa, kun tuo nyt hyrrää ja pyörii kintuissa, tekee tyypillisesti pahojaan, ja on taas se oma ihana itsensä<3. Onneksi näin. Olisi ollut niin järjettömän vaikeaa siitä murusesta, tai kenestäkään näistä luopua. Monien vuosien jälkeen.

Olisi tarkoitus tästä lähteä ostamaan taas kynttilöitä ja tuikkuja varastoon, nyt kun vihdoin saatu pimeät illat ja kunnon nautinnot! Jaahas, ja se lähtö tulikin nyt! Palataan pian! 

<3: Anne