Hyvää iltaa! :)

Täällä mä oon ihan fiiliksissä tästä hiljalleen saapuvasta syksystä. Eilinen oli jo niin ihanaa fiilistelyä, kun sade hakkaili hiljalleen, ja välillä rajumminkin ikkunaan, ja sai ihan kunnon sadesuihkun päällekin. Ulkona tuoksui niin ihanalta. Kastemadoilta ja märältä nurtsilta. Ah! 

Illalla sain väriteteltyä mielenrauhaa pitkän tovin ja jopa jatkettua kauan vaiheessa ollutta kirjaani. Tuli niin siisti fiilis, kun oikeasti ne kaikki siihen työstämiseen liittyneet patoutumat sai pois, ja nyt ne on paperilla. Pitää muistaa kiireesti taas heti ajatuksen tullessa jatkaa. Tässä meni monta kuukautta, kun vain oli ajatusasteella, että kyllä mä tänään, kyllä mä huomenna. Muutamia lauseita sinne tänne lippulappuselle olen välissä kirjannut ylös, mutta mitään jatkoa ei todella tullut. Ja nyt vihdoin tuli. Jee!

Ihana istua täällä kärytikun tuoksussa, kynttilöiden ympäröimänä, ja kohta on ulkonakin jo niin pimeää, että saa sinnekin viritellä tuikkusia. Syksy on kyllä niin ihanaa. Kaikki se tunnelma, sohvalojut peiton alle käpertyneenä, villasukat, miljoonat kynttilät ja se lämpö<3. Sitten sieltä saapuukin talvi. Saisi kyllä tulla kunnolla lunta tänä vuonna. Muutamat viime talvet on ollut niin kurjia, ettei paljoa ole fiilistä saanut.

Huomenna olisi sitten keikkapäivä. Ihan fiiliksissä :). Melkoinen huumatila! Saadaan kaverilauma kasaan, ja päästee fiilistelemään. Poijjaat tykittää varmasti melkoisesti! Hassu päivä tulossa. Lauantaina saattanee olla vähemmän hassu. Miehelle juuri nauroin, että voi olla sellaiset tärinävapinat, ettei pysty liikkumaan mihinkään :D. Kai sitä joskus saa, ja pitääkin!

Ainiin, tänään sain luettua toisen osan siitä Varistyttö-boksista. Ihan sairaan hyvät kaksi ekaa ollut, kolmatta kovasti jo hipelöin, mutta koitan nyt olla aloittamatta, ettei se sitten polttele koko yötä käsissä, ja menee huominenkin äkisti lukiessa, vaikka pitäisi keskittyä siihen olennaiseen. Suosittelen kovasti, jos vähääkään on lukuintoinen ihminen, niin siitä vaan ahmimaan! 

Nyt tämä lähtee ryyppäämään teetä, laittaa villasukat jalkaan, ja naatiskelee tuikkuloista. Kaunista iltaa Sinulle, <3: Anne

20150725_080834.jpg