10898206_824887534234389_131286302249060

Hei taas :). Se olisi lauantai. On päästy jo helmikuuhun asti tässäkin vuodessa. Tuo kuva on toissa vuoden helmikuulta tältä samaiselta päivältä. Hieman näyttää erilaiselta tänään. Lunta ei ole juuri mitään ja taidetaan olla plussan puolella. Aamulla sateli räntää ja ulkona näytti vähän rumalta. Ensi viikoksi on kuitenkin lupailtu talvea, pakkasta ihan reilusti ja lumisateitakin. Olisi kyllä ihanuutta, jos vielä saataisiin talvikin hetkeksi edes. Ja aurinkoa. Ihania aurinkoisia talvipäiviä kovasti toivon.

Eilen illalla kirjoittelin monta tuntia, ihan vaan niitä näitä. Tänään aloitin päiväni kirjoittelulla ja se tuntui kovin luontevalta ja hyvältä. Oli ihanaa juoda aamukahvia ja antaa kynän muodostella sanoja. Ajattelinkin pyhittää tämän päivän lähes kokonaan tälle ihanalle kirjoitustouhulle. Kiva yrittää leikitellä sanoilla ja saada muodostettua ajatuksista lauseita. <3

Eilen haaveilin illalla tulppaanikimpusta ja tänä aamuna se tunne oli vielä voimakkaampi, niinpä kaupasta lähti hetki sitten ihana kimppu mukaan. Rakastan kukkia ihan valtavasti. olen nyt kovin onnellinen tuosta kauniista kimpustani, joka koristaa keittiön pöytää. Se vaihtelee kyllä paikkaa iltaisin aina, kun uskon Taavin olevan erittäin kiinnostunut siitä myös. Taitaa Taavikin tykätä kukista :D <3. Toivon, että kukillani olisi tällä kertaa ikää enemmän kuin muutama päivä - viime vuonna kun jostain syystä onnistuin tappamaan aina päivässä kaikki kotiin tuomani kukat. En tiedä oliko täällä niin paljon huonoa energiaa, ettei ne vaan pysynyt hengissä, vai puhuinko niille liian vähän kauniita sanoja. Mene ja tiedä. Nyt kuitenkin toivotaan parasta. :)

Tuossa viikolla värittelin paljon värityskirjaa, ja joulupukilta saamiani värityskortteja. Oli ihana vaan pysähtyä ja antaa itselleen mielenrauhaa. Se on kyllä täysin totta, että tuo väritystouhu on erittäin hyvä lääke stressaantumiseen ym. Rauhoittaa mieltä kummasti, kun istuskelee kynttilöiden valossa ja suitsukkeen tuoksussa ja antaa vaan kynien liikkua. <3 Pitäisikin ehkä ostaa taas uusia väritysjuttuja, kun tuohon taas hurahdin. 

Tässä viimeisen kahden viikon aikana olen taas lueskellut paljon enkelijuttuja <3. Kirsi Rannon ihanat kirjat tuli luettua ihan hetkessä ja niistä sain ihan hurjasti voimaa ja hyvää energiaa. Lähetinkin Kirsille palautetta kirjoistaan, ja hän ihanan vastauksen lähetti takaisin. Ihanaa Enkelivaloa ja iloa. Tällä hetkellä yöpöydällä odottaa loppuun lukemista Lorna Byrnen aivan ihana, kiehtova ja lohduttava Enkeleitä hiuksissani kirja. Sen olen kertaalleen jo lukenutkin, mutta se on aina vaan niin ihana ja kaunis <3. 

Viime viikon perjantaina lähdin kotiovesta ulos, ja edessäni oli tämä ihana sininen höyhen. Huokailin muutaman kerran syvään ja kiittelin pitkään enkeleitä kaikesta avusta ja voimasta. Kaikesta siitä suojelusta ja hoidosta, jota minulle ovat antaneet. 

16387945_1322785634444574_30080132063645

Viikolla mieheni kertoi myös hyvästä sarjasta, jota sitten aloin katsomaan ja ensimmäisen illan aikana paukutin kahdeksan jaksoa. Seuraavana päivänä toiset mokomat ja eilen katsoin toisen kauden loppuun. Huomenna voisi asettua taas peiton alle ja aloittaa kolmannen kauden. Kyse on siis Orphan black sarjasta. Hirmu hyvä. Suosittelen. :)

Tulipa tuossa välissä käytyä lämmittelemässä saunassa, ja nyt olisi tarkoitus alkaa tekemään lohkoperunoita pihvien kaveriksi. Kipitänpä tästä siis keittiöön ja palaan taas kirjoittelemaan toisella kertaa.

Iloista lauantaita, iloa, hymyä ja enkeleitä sinulle <3.

<3: Anne