20170413_161005.jpg

Heiiii. Miniloma on vihdoin täällä. Ihanaa. Neljä kiireetöntä päivää ja päälle vielä tiistain iltavuoro. Monta aamua, kun ei ole pakko tehdä mitään kiireellä. Minä rakastan.

Eilen illalla nukahdin liian aikaisin. Heräsin virkeänä klo 3.15 aamuyöllä ja nousin hörppimään kahvia miettien jo valmiiksi miten selviydyn työpäivästä. Ja oikein mukavasti se menikin. Aamulla edessäni oli sydämeksi muotoutunut lehti. Ihana rakkaushetki. <3 Rakkaus on luonani siellä missä olenkin. Se on ihanaa <3.

Työpäivän jälkeen lähdettiin ystävän kanssa kiertelemään kauppoja, nauramaan ja vähän kiroamaankin. Saatiin aikaan hassumaisia hetkiä ja kovasti kiittelinkin siitä kuinka luontevaa kaikki on. Oli kiva saapua kotiinkin hellimään kissamuruja ja nauramaan taas lisää itsellenikin. Välillä vähän hassuttaa ja se on kivaa, itselleen on kiva nauraa.

                                                                             ♡

Tänään tapahtui aika liikkisjuttu. Olin ihan varma, että pienen matkan päässä kävelee rakas ystäväni. Kävelin hetken nopeammin ja olin jo huutaa, että odottaisi. Sillä hetkellä heräsin karuun totuuteen, että hän on nukkumassa ikiunta. Vaatetus, eleet ja kävelytyyli oli aivan samanlainen. Hetken sain oltua lähellä niitä tuttuja muistoja. Jäin myös miettimään hänen tuoksuaan ja muistan sen onneksi vielä. Äänenkin selkeästi. Kutittavan parran halatessa. Mietin että oliko aamuinen rakkauslehti merkki sinulta, kun meni vain hetki ja olit edessäni. Tuli iso ikävä. Viime sunnuntainakin oli kova ikävä. Hyvää pääsiäistä tärkeys sinne jonnekin. 
                                                                             ♡

Ostin myös narsisseja piristämään kotia. Töissä niitä onkin pöydillä, kun piti saada hyvää energiaa sinnekin. Ne on niin kauniita. Tai kukat yleensäkin. 

Mietin tässä josko sitä kohta avaisi viinin ja nautiskelisi musiikista ja kirjoittaisi vielä lisääkin. Sweitsiin on pakko saada pikaisesti kirjepostia lähtemään. Tulisi kesä pian ja pääsisi halimaan kauas muuttanutta ystävää. Tänään on selkeästi taas halipäivä. Ihana päivä. Lumisateen jälkeen alkoi paistaa varovasti taas aurinkokin. Kovin kiitollinen olen tästä päivästä. <3

Iloista iltaa sinulle ja mukavaa pääsiäistä. 
Kiva kun kävit, tule pian taas. 
<3: Anne