IMG_7660.jpg

Tänään minä tahdon kirjoittaa rakkaudesta. Siitä voimakkaasta tunteesta toista ihmistä kohtaan. Siitä, kun sydän luo aivan järjettömän nopeasti, kädet hikoaa ja vatsaan vähän jopa sattuu. Ujostuttaa ja jännittää.  Kukaan ei osaa vastata, että miksi tai mikä.

Koko ajan on olevinaan ikävä sitä ihmistä. Välillä melkein itkettää, kun tahtoisi vaan salaa katsella toista keskittyneenä johonkin arkiseen asiaan. Hymyillä vaan, kun toinen huomaa sen salaisen katseen.

Toista tekee mieli silittää koko ajan. Vähän suukottaa ja takuttaa hiuksia. Hipsuttaa lähes taukoamatta ja taas vaan katsella ja olla hiljaa. Halata toista lujaa, ja kiittää siitä, että vaikeistakin ajoista huolimatta toinen on jaksanut pysyä rinnalla. Toiselle on paljon, niin valtavan paljon, kiitollisia sanoja. On vaan niin täynnä rakkautta, ettei sitä tahdo koskaan, ei koskaan, päästää muuttamaan muotoaan. <3

Nukkumaan menoa odottaa valtavasti, kun saa painaa itseään toista vasten, pidellä kättä ympärillä ja kuunnella nukkuvan tuhinaa. Saa vaan olla kiitollinen siitä hetkestä. 
Toivoo vaan, että voisi pysäyttää ajan kokonaan, ettei se hetki milloinkaan katoaisi. <3

Niin kovasti minä rakastan. 

 

<3 Anne