Hyvää Uutta vuotta lukijani! <3

Viime vuosi saatiin sitten taputeltua kunnialla (?) loppuun, ja uusi, toivottavasti parempi käyntiin. Alku näyttää kyllä lupaavalta, saa katsoa kuinka tässä 12 kk aikana asiat muuttuu.. toivottavasti pysyvät tällä hyvällä alulla loppuun asti. Vastoinkäymisiä ei tälle vuodelle tarvita, eikä haluta ottaa vastaan.

Viimeinen päivä vaan oltiin ja pyllisteltiin kotona. Käytiin heiluttelemassa sädetikkuja<3 ja syötiin hyvin. Ajoissa nukkumaan, ja erittäin elinvoimaisena ja pirteänä herättiin sitten vuoden ensimmäiseen päivään. Heti aamukahvin jälkeen aloin hokemaan, että eikö avata jo skumppa :D. Se sitten toteutettiin ja vuosi alkoi sitten kuplivaa nautiskellen. Nam!

IMG_6661.jpg

Nyt on ihan tosissaan iskenut sitten se talvi. Tänään korkeimmillaan 27.4 astetta täällä Turussa. Voin sen verran sanoa, että ihan vaan pikkuisen paleli nenukkia, ja varpaita. En tahtoisi valittaa, talvi on niin ihanaa aikaa, mutta liikaa tuota pakkasta ei saisi olla. Ei tee hyvää hengitysteillekään kun tuolla ulkona joutuu päivän aikana hurjasti olemaan. Lupaa sentään jo lauhtuvaa, niin on nautinnollisempaa ulkoillakin. 

Eilen iski sellainen ihana lettuhimo. Niinpä paistoin litran iiiihania herkkulettuja, anopin omppuhilloa ja kermavaahtoa kaveriksi. Namnamnam! <3 Nyt hellella porisee makkarasoppa, talvella kuuluu syödä paljon kaikkia ihania keittoja. Linssikeitto pääsee muhimaan seuraavaksi, ei nyt tänään, mutta jokin muu päivä.

Noin muuten täällä on kaikki mainiosti. Energiat tuntuu vaan hukkuvan tuohon pakkaseen, tai siis siihen, kun kroppa joutuu itseään pitämään lämpimänä, ja sitten olen kokoajan ihan töttöröö. Mutta kaipa tämän alkushokin jälkeen muuttuu taas voimaannuttavammaksi. Pitäisi vaan selvitellä millaisilla ilmoilla tuota kameraa uskaltaa ulkoiluttaa, ettei se rassu ihan palellu ja saa jotain vaurioita.

Pulkkamäkeen pääsyä kovasti odottelen. Lunta on vaan vielä niin vähän, että ihan oikeaan mäkeen ei pääse. Hirvensalon laskettelukeskuksessa olisi tekolumi kylläkin, mutta ehkä mä odotan sitä pyrytystä. Ja samalla sitten teen mooonta lumienkulia<3.

Toivotavasti sinunkin vuotesi on alkanut iloisissa merkeissä, ja näet vuodessa paljon hyvää ja kaunista. Säteilevän kuvan myötä ihanaa pakkaspäivän jatkoa, tulen taas näpyttelemään pian! :)

IMG_6501.jpg

Halein Anne