FB_IMG_1436014816754.jpg

Rakas lukijani. Ihanaa, kun olet piipahtanut. Ihanaa, kun saa tehdä sitä mitä oikeasti rakastaa, sitä mistä nauttii. Kirjoittaa teille <3.

Vaikka tätä hommaa sydämestäni rakastankin, niin silti joskus on hetkiä, päiviä jopa viikkojakin, kun mitään järkevää ei vaan saa raapustettua. Ja siksi tahdonkin sanoa, että sen pitää tulla sydämestä. Pakotettuna se ei vaan luonnista, ei sitten millään. Se on turhaa. Ne ajatukset voi olla hyviä tai huonoja, mutta se kaikki lähtee fiiliksestä. Sen fiiliksen pitää olla oikea. Armahtakaa siis minua, vaikka voi tulla taukojakin kirjoittelun suhteen. En tahdo tehdä tätä "pakkopullana". Tämä on nautintoni. 

Elämässäni on tällä hetkellä niin paljon kaikkia pieniä juttuja, ja se tuntuu ihanalta. On projekteja joista saan nautintoa, joista tulee oikeasti onnellinen olo. Aikaa vaan ei ole vuorokaudessa kuin se 24h ja siitä menee joka päivä iso lohkaisu siihen hommaan, josta maksetaan palkkaa. Ja jossain välissä pitää hoitaa kotiakin, täyttää vatsa ruoalla jne. Kissojakin pitää ehtiä rahnuttaa. :) Yritän sanoa, että huonoa omaatuntoa en tahdo tuntea jonkun asian tekemättä jättämisestä, tai itseäni siitä piiskaamaan. 

Mieleni on nyt hyvin rauhallinen, virkeä ja onnellinen. Aamulla reippailin ihanasti pitkospuilla kameran kanssa. Ihanaa, kun on paljon lunta ja näyttää oikeasti talvelta. Sielu lepää. Se tunne on täydellinen. Ei ahdista mikään, ei sitten mikään. Sellainen tunne pitäisi olla aina, joka hetki. Mutta elämässä nyt kuitenkin tulee ajoittain niitä kenkkujakin juttuja, ahdistavia ja ikäviä. Ilman niitä elämä olisi liian helppoa.

Ajatukseni eilen tämän kirjoittamisesta oli täysin toinen. Tarkoitukseni oli avata enemmän tunnemaailmaani ja ajatuksiani. Se ei nyt kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaisesti, väliäkös tuolla. 

Nyt kuppi kuumaa, ihanaa höyryävää teetä ja nauttimaan tästä päivästä. Nautihan sinäkin, ja muista tehdä joka päivä pieniä ihania asioita<3.

<3:lla Anne