Hipsis!

Taas on vierähtänyt päivä jos toinenkin. Ollut jotenkin kiirettä, olevinaan. Ehkä vaan itse teen itseni niin kiireiseksi. Mutta nyt ihanan vapaapäivän kunniaksi on taas mahdollista kuluttaa aikaansa kirjoittamalla. Tännekin.

Yö oli taas levoton. En tiedä mikä kumma mua ajoittain häiritsee unissani. Näen ihan kauheita painajaisia. Itku on lähellä, kun herää. Iskee ahdistus. Ja tulee niin voimakas läheisyydenkaipuu. On jotenkin niin turvaton sen pahan unen jäljiltä. Onneksi mies otti kainaloonsa, ja sain kädestä hipsuttaa.<3 Pahat unet on ihan pyllystä!

Se olisi sitten Kesäkuu. Ja ulkona sataa kaatamalla vettä. Niin kesäistä. Eikä tuota kyllä voi edes kutsua kesäsateeksi, on siellä sen verran vilpoista. No puhdistuupa ilma, ja saa kukinnot uutta puhtia. Olisi kyllä niin ihanaa aloittaa tämä kesäkuu pallokioskiherkkuhetkellä. Jospa huomenna. Eilen mietin osaankohan vielä tehdä voikukkaseppeleitä. Pakko yrittää harjoitella, ja palata taas lapsenmaailmaan. Nam! Saippuakuplapuhaltelutkin on niin ihanan suloista, tulee niin kevyt olo, kun antaa itsensä unohtaa tämän aikuisen maailman. Ihana ajatella metsämansikoita, paljain jaloin hipsuttelua, laiturilla istumista ja jalkojen lilluttamista vedessä. Iiiihanaa!<3

Taidankin tästä nyt ottaa ja lähteä tuonne sateeseen, pieni sadetanssi on nyt paikoillaan. Ei vaan, kauppa kutsuu. Mahtaa olla raikas olo, kun tuonne kaatosateeseen astuu. Ei en, en valita. Nautin tuosta ropseesta. Jos iltasella olisi myös näin synkähköä, niin voisi ihan kesäkuukynttilät sytyttää ja naatiskella.

 

AINIIN! Mä sain lauantaina ensimmäiset mansikat! Ihan sairaaaan hyviä. Lurpsis! 

 

20140427_180346.jpg

Tämän kuvan myötä, sydämellistä ja ihanaa kesäkuuta! :)