Heij, minä täällä taas! :)

Ihana torstai. Eilisen rankkasadepäivän jälkeen paistanut niin suloisesti aurinko. On saanut nauttia lämmöstä. Työpäivän aikana oli ihan ihan pakko käydä ostamassa lakujätskipuikko. NAM!<3

Tuntuu hassulta, kun huomenna on vapaapäivä. Ja koko viikonloppu vapaata. Siis kolme vapaata. Eikä todella tunnu siltä. On jotenkin niin kummassa vireessä. Eilen annoin työpäivän jälkeen itselleni niinkin paljon aikaa, että nukuin kahden tunnin päikkärit. Ja siihen päälle vielä tunnin! Pari tuntia pompin hereillä, ja taas unille. Ai että! Oli ihanaa! Aamulla oli ihana herätä todella virkistyneenä, ja reippaana.

Tuolla mun työpaikan kulmilla on niin ihania metsäpätkiä, sellaisia mun omia oikopolkuja. Tosin ne oikopolut on usein vähän pidempiä ajallisesti, kun jään unelmoimaan ja haahuilemaan. Se on jotenkin niin antoisaa. Minä nautin.

Huomenna ajattelin aloittaa aamuni pitkospuulenkillä. Tuossa ihan lähellä on niin mahtavat pitkospuut. Ehkä Turun paras lenkkeilyreitti. Yksi lenkkeiljä siellä kerran jäi paikkaa kehuskelemaankin. Se on iso nautinto. Pitääkin ottaa huomenna ihan kuvia, ja laittaa näytille. :) Muutenkin pitäisi saada aikaiseksi laittaa ottamiani metsä, ja luontokuvia koneelle. Niistä tulee niin kiva fiilis. Palaa jännästi siihen hetkeen.

Se  olisi nyt suitsut palamaan, ja ihanaa torstairentoilua. On niin puhdas ja hyvä fiilis. Mukavaa mennä lämpöiseen suihkuun, laittaa villasukat lämmittämään jalkoja, ja hautautua peiton alle katsomaan jotain kivaa hömppäsarjaa. Ja jee, meillä on kaksi ja puoli kiloa vesimelonia! Namnamnam! Elämän pieniä iloja, naatiskelkaahan tekin. :) <3

 

Ilomieliajatuksin Anne