Se olis sitten sunnuntai. Viikon viimeinen päivä. Niin siistii olla lomalla, ilman kelloa ja muuta aikataulutusta. Saa olla ja tehdä juuri niin kuin on paras. Vetää aamujurrit :D. 

Eilen aamulla lähdin reippaana kirpparille, löytyi vaikka mitä kivaa ja niin halvalla. Jäi hyvä fiilis reissusta. Muutoin sitten olikin ihme säätöä, ja outoja kuvioita. Ei jaksa niitä nyt sen suuremmin läpi käydä. Elämä on.

Aamulla heräsin taas aikaisin vikkuisena, päätin olla keittämättä aamukahvia. Avasin sen tilalle kaljan. Enpä muista koska olisi sunnuntaina aamujurria hakenut. Loma<3. Hölmöläisen hommaa, mutta niin siistiä. Koko päivä voi vaan mennä ilman kellon kurkintaa, saa vaan oleskella. Kuunnella musiikkia ja nauttia tästä kiireettömyydestä.

Huomenna aamulenkille kaverin luo hakemaan jumppapalloa, pitkään olen jo sitä halunnut, ja nyt se on tuloillaan. Saa säätää kaikkea hassua. On niin kiva, kun ostin viikolla sen voimavanteen, ja se on oikeasti helmeä kipua. Sattuu niin saakelisti, kun ne mollukat hakkaa kylkiin. Aluksi tuli komeat mustelmat, mutta nyt jo toimii hyvin. Suosittelen, tehokas vehje.

Tuossa aamulla mietin tätä elämää. Kuinka kummaa ja outoa tämä todella on. Mahtuu niin paljon iloja ja suruja, ei niitä aina edes ehdi käsitellä. Tai koittaa sulkea ne kokonaan pois, ettei kasva suurempaa tattia ottaan. Tää on vaan niin tätä, minkäs teet. Pitää taas vaan koittaa löytää niitä ilon aiheita voittamaan se kenkkutunne. Onneksi on loma ja aikaa olla. Ja niin, pyöritellä asioita päässään. Justiinsa.

Ei siinä sitten muuta, rauhaisaa sunnuntaita! :)

20150706_104250.jpg