h%C3%B6yhen.jpg
 
Hei sinulle! 
Täällä pärähti vapaa viikonloppu päälle, ja ehkä parhaimmat sanat maailmassa (ainakin tämän viikon jälkeen) on kiireetön oleskelu, laiskottelu, pitkään nukkuminen + aamupäikkärit, kuplajuomapullo ja ihan itse tehty pitsa! Nämä on juuri niitä ihania asioita, joita vuorotyöläinen arvostaa ihan suunnattomasti.
 
Viikko on ollut jotenkin raskas. Tapahtunut hurjasti kaikkea pienen ihmisen mielelle, ja tänään jo tuntui, että yksikin vastoinkäyminen on liikaa. Otinkin sitten tunnin ylitöitä pois ja lähdin ajoissa viikonloppua viettelemään. Plussaa on kuitenkin se, että kesälomat on vihdoin vahvistettu ja nyt voin olla varma ajankohdasta. Sitä siis odotellessa!  :D
 
Tänään oli hassua polkea mummilasta kotiin, kun taivaalta alkoi kopista rakeita. Ihan yllättäin. Tuli sellainen toosi hassumainen fiilis. Samoin aamulla, kun stressissäni olin juuri soittanut työkaverille ja avautunut siitä miten pää piippaa kohta, niin eikö eteeni pölähdä taas viesti enkeliltä <3. Ihana kaunis, puhtaan valkoinen höyhen. Tuntui niin mahdottoman hyvältä. Mielen valtasi taas rauha ja loppupäivä menikin oikeasti ihan hyvin. Sain taas tietää, ettei ole mitään hätää, vaikka siltä ehkä välillä tuntuisikin.
 
Töiden jälkeen kipitin, tai no polkaisin, mummilaan pullallw, jota tosin en kuitenkaan syönyt. Puhuttiin paljon tästä kirjaprojektistani, katseltiin niitä kuvia ja luin mummille iltasadun. Liikutuksen kyyneleet oli itsellä lähellä, kun hänellä tuli ihan itku. Kaipa se on aika iso asia, lapsenlapsi on päästään saanut työstettyä sanoja, joista kehkeytyy kirja. Kotona tuli kyllä itselläkin se itku, kun mietti sitä ylpeää katsetta siinä tekstiä kuunnellessa. Ihana fiilis! Oon kyllä ihan hurjan onnellinen, kun sain kuvittajaksi niin loistotyypin, jonka kanssa mennään ihan samoissa fiiliksissä. Hienoa, kun toinen pääsee niin syvälle siihen tekstiin ja kuvat on juuri niitä mistä haaveilin, mitä odotin ja toivoin.
 
Kissimirri tuli tuohon viereen pönöttämään ja kummastelee kovin mikä juttu tässä nyt on taas meneillään. Somakkaa!  :)
 
Mietin tuossa, että pitäisikö sitä huomenna käydä hieman kuvailemassa, jos vaan ilma olisi mukava. Kevättä alkaa olla jo niin ihanasti, että saisi ehkä ihan kivojakin räpsyjä.
 
Tässäpä kai ne tärkeimmät tältä erää ja oikein mukavat viikonlopuntoivotukset!
 
<3: Anne