Mukavaa perjantaita ihanat lukijani! :)

Koko päivän oli kova halu päästä kirjoittamaan. Tänne, tai ainakin jotain muuta. Päätin nyt kahvikupposeni kanssa istahtaa tähän ja näpytellä alkavan viikonlopun kunniaksi. 

Eilen kirjoittelin siitä kesäloman ajankohdasta ym. lomajuttua, niin tänään olikin huippua saada laittaa ne omat toiveet siihen listaan, ja oikeasti alkaa miettimään tulevaa kesää. Hiljaksiin tuolla liukkaudessa kävellessäni melkein jo olinkin viettämässä mökkielämää, nuuskimassa metsäntuoksua, ihailemassa luontoa ja etsimässä peikkoja ja menninkäisiä. Nyt vaan toivotaan, että ne lomat vahvistuu pian, niin sitten sen lähestyminen on todellista. Onneksi meillä yleensä toteutuu ne toiveet, pitää vaan ajoissa olla liikenteessä, ja jostain eloittaa, että saadaan riittävästi sijaisia. Vaikka mä en kuumuudesta ja helteistä niin piittaakaan, niin kyllä tuo ajatus kesästä ja kärpäsistä vaan hymyn tuo huulille. <3 Ja juhannus, ihanasti tuoksuvat koivut, upeat aamukasteet, nurmikolla fiilistelyt ja paljain jaloin sipsuttelut. Oivoi! 

Ja esimerkiksi tämä kuva saa niin hyvälle mielelle.

20150724_214514.jpg

Viime kesänä bongailin myös tällaisen, selkeä Minions-tyyppi :D.

20150815_131218.jpg

Työkaverin kanssa mietiskeltiin Dc-fix sisustusmuovi-tuunailuja. Sormet jo syyhyää päästä tekemään pienellä jutulla suurta muutosta. Siitä hyvä, kun sen saa sitten tarvittaessa helposti pois, jos/kun alkaa tökkimään. Mun on pakko päästä kiireesti etolaan, tai Bauhausiin. Näpertely on niiiin mukavaa. 

Tässä kun kesää olen saanut tänään jo pohtia, niin sopivasti alkoi ulkonakin ihana aurinko paistamaan. Ikävää, kun se taas kerran paljastaa nuo hyvin likaiset ikkunat. Maanantaina kun on vapaapäivä aion todella tehdä asialle jotain. On sitten mukava katsella auringonsäteitä, kun on kirkas ikkuna harmaan tilalla. Toivotaan huomisellekin mukavaa, kaunista talvipäivää, niin saa toteuttaa kameran ulkoilutusta ja muutenkin nautiskella.

Töiden jälkeen pikaisesti piipahdin mummilassa. Olikin taas mukava istahtaa suoraan pöydän ääreen ja juoda kiireettömästi kupponen kahvia. Mummilassa on niin turvallista. <3

Nyt kalenterin kimppuun, ja laittamaan punakynällä ylös viikot, jolloin toivottavasti saan olla ja levätä.

Ihanaa, rentouttavaa ja rauhaisaa viikonloppua! <3: Anne