20170929_192318.jpg

Vapaapäivä. Illalla lupasin itselleni nukkuvani tänään oiiikein pitkään.. 5.45 kuitenkin pärähti puhelin soittamaan "On tänään onnenpäivä" pärinää ja se siitä nukkumisesta. Mietin, että olisihan sen herätyksen toki voinut poistaa.. 

Ihanaa oli kiireettömästi juoda aamukahvi ja nautiskella puurosta samalla pähkäillen mitä sitä tänään tekisi. 
Ainakin lähden etsimään ihania värikkäitä vaahteranlehtiä. Muutamia söpöläisiä jo töissä bongailinkin ja hassuttelin syksyhuumallani. Ensi viikoksi ennustetaan jo kylmempääkin, jännäilen milloin saa aamulla ihastella valkoista maata ja juosta hiutaleiden perässä. 

Mieli tekisi kaivaa kamerakin esille ja hiipparoida kuvaillen syksyä. On tuo valokuvailu jäänyt syystä ja toisesta vähemmälle, ehkä sitä alkaa taas heräilemään eloon villasukkakauden alettua ja saa sitä omaa puhtia taas lisää. Kynttilöitä on jo kulunut reippaasti ja niistä nauttien on ihana lipittää teetä, kardemummakahvia ja kohta vaahtokarkkikaakaota. <3 

Viime viikonloppuna vietettiin kavereiden synttäreitä ja siitä sai niin parasta hyvää energiaa. Mieli on saanut lisää valoa, ja on helpompi taas hengittää kun irtautui hetkeksi arjesta. Eilen oli kyllä vähän känkkäränkkäpäivä töissä, kun tuntui ettei mikään suju vaikka kuinka yrittää. Harmitusitkukin pääsi yllättämään, mutta ehkä se oli tarkoitettu juuri siihen hetkeen ja juuri niiden ihmisten lähellä. 

Lueskelin eilen ystäväni kanssa alkuvuodesta tehtyä sanaleikittelyä, kun molemmat kirjoitti lauseen peräkkäin ja siitä saatiin pöytälaatikkolyriikkaa aikaan. Tuntui hassulta palata siihen hetkeen mitä silloin on tuntenut. Näemmä olen kaivannut lumienkeleitä ja tähtitaivasta myös silloin. Ja ikävöinyt joulukuussa menehtynyttä ystävääni. Silloinkin. <3
Tuollaiset sanoilla leikittelyt on niin mukavia ja pääsee ihmisen pään sisälle aika rytinällä.  Vaikkei kaikella aina tarkoitusta olisikaan.

Nyt kovasti halututtaa asettua sohvalle peiton alle katsomaan sarjoja ja antaa itsensä uppoutua täysin muuhun maailmaan. Koukutun liiankin voimakkaasti yleensä ja millään ei malta katselua lopettaa. 
Tosin voimakorttinikin käski viettää päivän nauttien asioista ja olematta stressaamasta asioista jotka voi hoitaa huomenna. <3
Jospa sitä kahvia sitten keittäisi lisää ja sukeltaisi hömppämaailmaan.

Kaunista perjantaita 
<3: Anne