Aurinkoista Pääsiäispäivää täältä Pohjanmaalta. :)

Istun tässä auringonsäteiden helliessä ja mietin miten ihanat päivät onkaan taas takana. Torstaina lähdettiin ajelemaan töiden jälkeen tänne miehen kotiin, mummeli jäi hoivaamaan kissukoita, ja me päästiin pitkän tauon jälkeen pois kotoa muutamaksi päiväksi. Tekee hyvää, todella hyvää.

Torstaina aloitettiin ihanasti saunomalla, ja takkatulen ääressä istuskellessa mielenrauhaa etsien. Perjantaina käytiin ihastelemassa mahdottoman sulokkaita koiravauvoja, yksi oli ylitse muiden, Pirjo<3. Kuvia tuli räpsyteltyä hurja määrä, ja nyt on kotona sitten kiva palata siihen tuhinaan. Perjantaina iltasella haahuilin kameran kanssa ympäriinsä, nautin täysillä, kun sai räpsytellä. Eilen käväistiin moikkaamassa veljeäni ja hänen tyttöystävää, oli niin parasta nähdä vuoden tauon jälkeen. Huomasi taas, että se kova ikävä on siellä sisimmässä jyllännyt, vaikkei sitä ole myöntänytkään. Takki oli vähän tyhjä, kun takaisin tänne päästiin, alkoi hiipiä ikävä uudestaan ja pieni paine siitä, että milloin taas pääsee halaamaan seuraavan kerran. Ilta menikin taas saunoessa, kuvaillessa ja takkatulta ihaillessa. Sielu lepää.

Kohta olisikin sitten taas lähtö kotia kohti. Äkkiä nämä päivät vaan menee. Mutta onpahan ainakin kerätty energiaa tuleviin koitiksiin, tulevaan arkeen jne. Paljon on hyviä ja ihania asioita reissun aikana tapahtunut, ja niiden voimalla on ihanaa mennä eteenpäin. Saa taas huomata miten rentouttavaa se metsässä oleilu oikeasti onkaan. Nyt vielä pikainen autonpesu, ja nokka kohti turkua. Vaikka reissussakin on mukavaa, niin kyllä sitä omaa sänkyä ja rakkaita kissukoita vaan jo kaipaa. <3

Toivottavasti Sinunkin Pääsiäisesi on ollut mukava, rauhallinen ja voimaannuuttava.

Aurinkoterkuin Anne

IMG_8598.jpg