Syksyistä sunnuntaita sinulle. Ihanaa, että tulit. Taas ihan hurjan pitkän tauon jälkeen. Oikeastaan en edes tiedä syytä miksi rakennan tänne sanoja, kun lähes kuukauteen se ei ole luonnistanut. Ja nytkin tuntuu, että sormet vaan hyppii näppäimiltä toisille, eikä silti tapahdu mitään järkevää. Yksi voimaannuttava asia tässä kaikessa omassa tunnesekamelskassa on se, kun saa sen pienen hetken kitaraa, sen antavaa voimaa. Sillä voimalla jaksaa taas huomiseen ja ylihuomiseen, ja siitä seuraavaan.

Syksy on yleensä ollut mulle sitä aikaa, kun olen elossa. Valmistaudun talveen ja herättelen itseäni kesän jälkeen eloon. Tänä vuonna se mun syksyinen ilo loppui vissiin viikkoon, ja iski totaalinen ahdistus. Itseinho, viha tseään kohtaan, josta ei vaan osaa päästää irti, vaikka kuka sanoisin mitä. Elät vaan siinä omassa kuplassa, kasassa kakkaa ja yrität sieltä yksin nousta. Tokihan siinä ympärilä on niitä ihmisiä, Mutta hei, ongelma on vissiin siinä, että mulla on niin paha vaihe elämässä etten pysty ihmisten hyvään. Tänä vuonna mä vaan tahdon olla ihanassa omassa kuplassani, Itkeä ja murehtia, rääpiä itseni rikki itseinhossa ja vihassa. Mikä on toisaalta aika pepusta.

Onhan tässä tapahtunut myös hyviä ihania asioita, joista pitäisi saada voimaa, mutta kun ei ole voimaa siihen sellaiseen. Miksi olisi. No hitto siksi, kun oikeasti mikään ei ole niin huonosti etteikö sieltä nousisi. Joihinkin asioihin vaan tarvitaan se tietty aika, että pystyy ne asiat sellaisinaan hyväksymän. 

Joskus on vaan asioita jotka toiset kokee olevan helppoja, mutta joillekin ne on yhtä hlvettiä käydä läpi ja on niitä päiviä, kun vaan tahdot, että joku kuulisi sun hätäsi. Joskus joku jossain biisissä laulaa, että "elämä on helppoo kun on joku josta pitää kii, eikä tarvitse mennä nukkumaan itkeäkseen unelmiin". Tai jotain.. <3

Ei vaan, ei mulla ole mitään hätää. Kaikki on ihan hyvin. kun vaan jaksaisin taas uskoa itseeni ja siihen, ettei tarvitse mitään muuta muuta kuin olla vaan. Itsessä kuitenkin on se kaikki voima. Kaikki se mistä kaikki lähtee. Muista Sinäkin se <3. Kiitos. <3: Anne 

IMG_7660.jpg