Aurinkoista, lämpöistä ja ihanaa tiistaita! :)

Voi, olen unohtanut ihan kokonaan, että olisi toki voinut teillekin jotain kirjoitella. Viikko vissiin taas, reilukin, vierähtänyt viime kirjoittelusta. Olisiko jopa sitäkin enemmän. En nyt muista. Mutta iso heippa nyt taas tauon jälkeen. Täällä ollaan elossa, hyvinkin tuntuvasti. Tupakka on pysynyt poissa pelistä nyt reilun viikon. Eilen tuli viikko täyteen, ja on kyllä pakko hiukan päästä itseäni kehuskelemaan kuinka hyvin on sujunut. Vointi on aivan mielettömän hyvä ja yskiminen on tosi vähäistä. Oikeastaan sitä ei edes ole. Astmalääkkeiden käyttö on vähentynyt todella reilusti, öisin ei tarvitse herätä ottamaan avaavaa, ja muistaakseni viikon aikana ylipäänsä kahteen kertaan vain joutunut ottamaan. Se on hyvin se. Fiilikset siis hyvät tämän lopetuksen suhteen. Energiaa on ihan hullumaisesti, välillä ihan ihmettelen, että mihin sitä alkaa purkaa seuraavaksi. Liikkuakin on jaksanut ihan eri tavalla. Eilenkin veivailin fillarilla 23km, ja puhtia olisi ollut vielä enemmänkin. Parasta on, kun huomaa, ettei hengästy ja keuhkot oikeasti toimii niin paljon paremmin.

Kisulit nauttii auringosta, ja parvekeoloilusta. Eilen ihan sai Pötköä illalla anella sisään, että yöksi sai oven kiinni. Antaa nyt naatiskella <3. Nautitaanhan me ihmisetkin. Kesälomaa tässä kovin jo odottelee, että saa itsekin loikoilla auringossa, mutta sinne nyt on matkaa vielä reilusti. On se kuitenkin lähempänä mitä joulu, jos aletaan positiivisesti miettiä :D

Muutenkin pyyhkii ihan kivasti. Ainahan sitä löytää jotain valittamista, jos sille tielle lähtee, mutta en nyt viitsi edes miettiä moisia. Tässä on hyvä juuri näin Työpäivä taas takana, ruoka kiehumassa hellalla, ja iltaherkuksi on kolme kiloa vesimelonia. :D Tosin hiukan tuossa viestillä miehelle vihjailin, että jotain naksuja olisi ihana saada illalla natustaa, ja tuijotella telkkua. Että pyhittäisi illan vaan rentoiluun ja toljotteluun. Tänään saa olla välipäivä kuntoilustakin, vaikka kyllä mua hiukan himottaisi lähteä. Säästelen nyt itseäni torstain ja perjantain vapaapäiville, silloin nimittäin mennään ja lujaa. Ja kauan. Jos vaikka saisi käytyä hakemassa uudet juoksutossukat. Ihan vaan vaikka itsensä palkitsemiseksi <3. Kukkia mun eilen piti ostaa, mutta oli niin nuukahtaneita rumiluksia, että en sitten viitsinyt. Tahdon vain parasta. :D Siispä toivonkin, että miehelläkin herkkunälkä illalla kasvaisi, ja pääsisin myös kukkaostoksille.

Nyt kipitän tästä kiireesti keittämään kupposen kahvia, ja valmistelen ruokahommat kuntoon. Ihanaa ruokaa! Alkaa tässä jo vähän nälkä tuntuakin.

Oli muuten Superhienoa, että Leijonat voitti hopeaa kisoissa. Kultakin toki olisi ollut tervetullut, mutta upea saavutus joukkueelta. Iloitkaamme siitä! :)

Toivon päivääsi aurinkoa, iloa ja kaikkea kaunista. Muistahan nauttia! 

<3: Anne

 

apila.jpg