Hiphei! :)

Tämä lomalainen on täällä ihan fiiliksissä. On pää niin täynnä hyviä ajatuksia, ihan tuntuu, että sekoaa näihin kaikkiin tapahtumiin mitä tämän viikon aikana on saanut kokea. Mä oon viettänyt vähän sellaista kummitäti-kummityttö-viikkoa. Pitkään, vuosia oltiin niin, ettei oltu mitään yhteydenpitoa. Nyt viime vuonna facebookin kautta taas alkoi kirjoittelu, ja tavattiin. Maanantaina oltiin keskustassa rupattelemassa ja teekupposella. Eilen käytiin Kakolassa näyttelyssä, ja tänään yhdessä vielä Turun Linnassa. Ihan sairaan siistejä kokemuksia. Se eilinen Vankila-reissu sai vähän sydäntä puristamaan, kovasti mietitytti mitä niiden seinien takana on todella tapahtunut, mutta ihan mieletön kokemus kuitenkin. Jännää! Ja tänään oli niin ihanaa haahuilla tuolla kauniissa Linnassa, kuvailinkin niin mahdottomasti, että on taas kova työ saada ne koneelle. :) Tätäkin varten kuvailin muutaman. Voisin laittaa sieltä Kakolasta nyt jonkun näytille, Linnasta sitten myöhemmin, kunhan saan ne siirrettyä.

Nyt tee taas höyryää kupissa, odotan kovasti, että pääsen halimaan, ja kainaloon pötköttämään. Ja ihan parasta vetää vatta täyteen tortilloja, ja vaan olla tässä hetkessä. <3

Pari päivää tässä vielä aikaa lomailla, ja sitten palataan arkeen taas. Voi kääk! Hiukan hirvittää miten sitä taas sopeutuu kolemn viikon jälkeen kiireellisiin heräämisiin, mutta ehkäpä se rytmi sieltä tulee. Ja mitä sitä nyt vielä murehtimaan, tässä on kolme päivää vielä aikaa tehdä ja nautiskella. Huomenna ajattelin aamuni aloittaa kirjetouhuissa, ja väritellä rauhassa värityskirjaa, antaa vaan ajan kulua. Onneksi sain siivoustouhut ym. tänään jo hoidettua, niin huominen saa olla sellainen "ollaan vaan"-päivä!

Kaunista torstaita sinne, ja hymyssä suin kohti viikonloppua<3. 

20150729_132347.jpg

Siivet<3

20150729_131515.jpg

En myönnä mitään.

20150729_124431%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tämä oli valtavan pysähdyttävä. Heräsi hurjasti ajatuksia.