Se olisi taas viikon viimeinen päivä. Tällä kertaa siivouspäivä, ja pitsanväkerrystouhuja. Huomenna koittaa taas arki. Tuntuu, ettei jaksaisi! Viimeinen rutistus, ennen sitä kauan kaivattua lomaa. Välillä tulee ihan hiki päähän pelkästä ajatuksesta, että miten kummassa siitä selvitään. Olisi niin parasta, jos saisi vaan olla laittamatta kelloa soimaan, saisi herätä jo rauhaisaan, kiireettömään aamuun. Mutta ei. Neljä päivää! 

Eilen oli hullumaisen kiva päivä. Tehtiin kesäruokaa, katseltiin Apulannan keikkaa dvd:ltä, ja pelattiin Tornia. Ystäväisen kanssa piipahdettiin paikallisessa "parilla". Oli ihan superia pitkästä aikaa. :) Aamulla oli ihana vaan jatkaa unia, ja löhöillä tosi pitkään. Nukuinkin ihan reilu kymmenen tuntia. Virkistää kummasti, ja on iloinen, kun taas saa nukuttua kunnolla. Pitkään kärsinkin univaikeuksista. Toivottavasti pysyvätkin poissa.

Suunnittelin tuossa aloittavani lukemaan taas uutta kirjaa, mutta jotenkin polttelee vaan painua peiton alle, ja alkaa tuijottaa telkkua. Pitää ensin kuitenkin hieman leikittää kissikkää, kun energiaa taas tuntuu olevan. On se vaan metka tyyppi. Pahuudet vaan mielessä, ja saa jatkuvasti olla komentamassa. Taitaa nauttia huomiosta. :)

Loikkaanpa tästä pitsan kimppuun, ja laittelen vähän iltasuitsua, ja sateisen illan tunnelmaan muutaman tuikkusen. <3 Moikkati taas.