20170428_124452.jpg

Tervetuloa toukokuu. Ihanaa. Taas ollaan lähempänä kesää (ja kuukauden lomaa) ja kärpäsiä. Iloista vappujuhlaa toivotan myös lukijoilleni. Tänään saatiinkin kaunis päivä, eilen satoi reilusti lunta ja tuntui ihan joululta.  Aamulla kun lähdin töihin puut oli paksussa lumipeitteessä ja lunta satoi täydeltä taivaalta. Iltaa kohti se kuitenkin muuttui kuurosateiksi, juhlijoille hyvä niin. 
Itse olla möllötin kiltisti kotona tutkien ruokaohjeita ja välillä vähän kurkistelin mitä töllötin tarjoaa. Vappujuomaksi nautin Pepsi Maxia ja herkuttelin vähän karkeilla. Munkkeja ei edes tehnyt mieli, ihme juttu. Nukkumassa olin ajoissa ja aamulla olikin ihana virkkusena herätä ja lähdin reippaalle aamulenkille auringon helliessä <3.

Perjantaina päättyi kahvinkeititön elämäkin, onneksi. Aikani etsin kaupoista samanlaista keitintä ja kun sen lopulta löysin, niin myymälässä ei niitä ollut ja tilaukseen meni sitten. Viime torstaina saapui ihana ilmoitus keittimen saapumisesta ja olin kovin onnellinen tyttö saadessani sen perjantaina kotiin. Lauantaina oli ihana herätä kahvin tuoksuun  <3. Nyt on keitintä kulutettu kolmen viikon edestä ja samaa rataa aion jatkaa vielä pitkään.

Arki täällä pyörii normaalisti. Töitä ja kotioloa. Nautin molemmista kovasti. Työni on siitä ihanaa kun saa olla ihmisten kanssa ja avuksi heille. Toisinaan työpäivien jälkeen on kyllä kova ihmisähky ja hiljaisuus tuntuu parhaalta ikinä. Ihanaa olisi tehdä töitä rauhallisemmassa tahdissa, mutta näillä nyt vaan on mentävä. 

Nyt toivon että aurinkoiset päivät tulisi jäädäkseen ja siitäkin saisi lisää ilomieltä. Kevättä on ihana seurata <3. Ulkoilukin maistuu niin kivalta kevätauringossa ja lintujen laulussa. Vähän harmittaa kun huomenna on taas aikainen aamuvuoro, kun tämän päiväisen aamulenkin olisi mieluusti voinut uusia.

Pötkötyttökin on saanut nauttia auringosta ja voi miten tyytyväiseltä näyttääkään loikoillessaan omalla parveketuolillaan. Kohta on taas vaikeuksia saada prinsessaa sisälle ollenkaan, mutta väliäkö sillä - annetaan toisen nyt nauttia kissanpäivistä  <3. 

Kiitän vierailustasi ja toivotan ihanaa toukokuuta. Nautiskellaan keväästä ja toivottavasti auringosta.
<3: Anne