Tänne on saapunut ei niin mukava ystävä. Flunssa. Tai räkis, kuten minä tätä yskittävää, lämpöä ylläpitävää tautiani kutsun.

Viikonloppuna veti kropan, ja samalla mielenkin matalaksi. Olin ärsyttävä, ärsyyntynyt, väsy ja voimaton. Mutta kyllä se tästä taas. Paljon kuumaa hunajajuomaa ja pakosti lääkkeitäkin, sekä lepoa hyvällä omalla tunnolla.

Sänky on vetänyt ihanasti puoleensa, lueskellut peittojen alla olen kovasti ja tänään sainkin Kurt Cobainin luettua loppuun. Tyhjiö jäi, saattaa tovin olla tämä tällainen tyhjä olo.

Posti toi onneksi piristystä. Facebook-ryhmästä tilaamani Minions villasukat saapui. Kauhealla kiireellä kuoren avasin ja sujautin sukat jalkaan. Ovat ihanat. <3 Kuvakin teille, joka ei nyt ole niin kovin edustava, kun ensinnäkin valo huono, ja väärentää värejä.
Melkeinpä on pakko tilata vielä lapasetkin. Hassua, kun näin lumouduin näihin Minions-hahmoihin.

12715429_1037150503008090_25686313275885

Pääsin tänään testaamaan myös uutta ruokaa, lasagnea ilman levyjä, tilalla perunaa. Eilen tutkin kaikkia jauhottomia reseptejä, latailin reseptisovelluksen ja innoissani tutkin mitä kaikkea kivaa me nyt voidaan sitten syödä. Mielikuvitusta tarvitaan. Eipä tämä enää niin edes ahdista, kaikkeen tottuu. Luulen, että kokkailuun vielä innostunkin. Onhan keittiössä ollut kiva puuhata aiemminkin, mutta nyt se tuntuu vielä kiinnostavammalta.

Nyt ainakin maistuu kupponen kuumaa teetä, kissojen iltarapsut, tassuterapoinnit odottaa ja ihanasti saa taas kohta hautautua peiton alle. 
Kaikkea kaunista iltaanne, <3:lla Anne