Kaunista, vaikkakin sateista päivää täältä Pohjanmaalta. :)

Lähdettiin eilen reissuun, alkuviikosta oli jo mietteissä, mutta päätettiin sitten siivoilla kaappeja, ja hoitaa kotia muutenkin kuntoon. Ja oikeastaan yksi syy lähdön viivästymiseen oli, kun maanantaina löytyi punkki jalasta, ja halusin pelata varman päälle ja odottaa tuleeko jotain oireita, tai rinkuloita. Inhottava juttu, ja nyt olenkin ihan kauhuissani ajatuksesta, että tulisi toistamiseen. Se ehkä sai sen kauhean siivousvimmankin päälle, kun pelotti, että onko niitä kotona nyt jossakin lattialla useitakin.

Oli kyllä ihanaa saada lähteä pois kaupungista. Autojen hälinästä, pakokaasujen kärystä ym. Kissoja tietysti on ikävä, nyt jo, mutta ovat siellä hyvässä hoidossa, naapuri käy ruokkimassa ja rapsuttamassa.

Illalla saunottiin monta tuntia, katseltiin takkatulta ja syötiin takkamakkaraa<3. Vettä satoi kaatamalla, ja oli ihaaa mennä nukkumaan sateen ropinan rauhoittamana. Aamulla heräsin aikaisin taas virkkuisena, nautiskelin rauhaisasta aamukahvista, kuuntelin hiljaisuutta ja lintujen ihanaa sulosointua. Kävin vähän kuvailemassa vanhaa toimintansa vuonna 84 lopettanutta koulua, ihastelin puita, tein tuttavuutta uusien kasvien kanssa. Yksi taisi olla nimeltään villibalsami, tai muu vastaava. Mainio kukka, räjäyttää siemenensä. :)

Täällä on kyllä ihanaa olla, mieli saa rauhaa todella. On hiljaisuutta, välillä vaan olisi kiva uppoutua juuri tähän omaan maailmaan, ei pakosti puhua kenellekään. Olla vaan hiljaa ja nauttia. Hiukan ehkä ärsyttääkin sellainen jatkuva höpötys ja puhuminen, tuntuu, että se oma ajatus menee hukkaan, kun keskeytyy mietteet. Jos tuossa ehtoolla ei niin kovasti satelisi, niin suunnittelin meneväni tuohon lähelle kuvaamaan "Pokemon-latoa", se on mun lemppari. Jotenkin niin pieni, söpö ja viehättävä. Hassuja ajatuksia saa mieleen.

Nämä tällaiset hetket itse on kyllä arvokasta, niin kovin tärkeää ja kaunista. Tämä maalla oleminen on mulle niin suuri asia. häviää huolet ja murheet, kun saa olla vaan luonnossa. Joskus on kyllä pakko vaihtaa maisemaa, ja muuttaa näille kulmille. Olisi ehkä paras ratkaisu elämässäni. Olisi helppoa hengittää kokoajan<3.

Kauniita asioita päivääsi, iloa ja aurinkoa, <3:lla Anne