FB_IMG_1491839077577%282%29.jpg

Tuuliset tervehdykset täältä taas. Eletään viikon ensimmäistä päivää. Aamulla olisi nukuttanut valtavasti. Yö meni huonosti, näin painajaisia ja ne hetket kun nukuin hermoilin jo unissanikin asioita. Hetken vaeltelin hereillä ja huomasin taivaalla täysikuun. Unettomuuteni saattoi pitkälti johtua siitäkin. Pikakahvia juodessani päätin, että töiden jälkeen menen heti nukkumaan ja nukun aamuun asti. Kävi kuitenkin niin, että aloin siivoamaan ja kohta valmistelen jotain syötäväksi kelpaavaa, sekä illan ajattelin lojua sohvalla jotain kivaa elokuvaa katsellen. Ehkä ensi yön nukkuukin sitten paremmin. 

Tosiaan, kahvista muutama sana. Ihana rakas punainen ajastimella varustettu keittimeni päätti kuolla kupsahtaa perjantaina. Tuska viilsi rintaa syvästi ymmärtäessäni, että yhteinen taival päättyi tähän. Pari päivää taiteilin kiehuvan veden ja tippalukollisen suodattimen kanssa joka hetki peläten milloin poltan pienet sormeni. Eilen iltakahviksi sai kelvata pikakahvi ja kelpaa siihen asti kunnes pääsen ostamaan uuden punaisen keittimen. :)

Ikkunapeltiin alkoikin juuri ropisemaan. Arvelinkin näin tapahtuvan vielä illan aikana, kun tuolla tuiversi muutaman tunnin melko voimakkaasti. Päivällä pilkistänyt aurinko onkin nyt pilvien takana piilossa. Toivottavasti tulee taas pian esille.
Tämä ropina ei kyllä haittaa nyt yhtään. Rauhoittaa vaan mieltä, ja kun voi vaan katsella sisältä heiluvia puita pelkäämättä, että tuuli nappasee osan hiuksista mennessään. Tuntuu vähän syksyltä. 
Ja siitä tulikin mieleen, että illalla voisikin kiehauttaa riisipuuroa. Oikeastihan tänään olisi pannaripäivä, muttei nyt jostain syystä tunnu siltä.. ehkä siksi, kun viikonloppuna ihan töissä ja ei ole yhtään maanantai olo. 

Ihanaa kun edessä häämöttää neljä vapaapäivää pääsiäisenä. Kolme aamua vielä kun jaksaa olla reipas tyttö ja herätä aikaisin, niin sitten saa haaveilla monta päivää. Ihana pieni miniloma <3. Tuntuu kovin hyvältä ajatukselta. Itseni tuntien kyllä löydän jotakin vakavaakin mietittävää ja annan kyynelkanaville töitä. Se on jo niin tuttua :D. 

Ropinakin loppui jo. Varmasti tänään vielä ropsuttaa lisää. Saa istua hiljaa ja katsella vesipisaroiden kilpajuoksua. 

Nyt tutkimaan jääkaappia ja touhuamaan sapuskaa. Iloista uutta viikkoa sinulle lukijani,  kiitos ajastasi - se on minulle tärkeää. <3

<3: Anne