IMG_9951.jpg

Moikkamoi!

Kirjoitan vaan ihan pikaiset kuulumiset. Ja ilmoitan, että täällä ollaan elossa. Vaikka pari päivää sitten vielä olin melko varma, että pitää alkaa kaivaa kuoppaa. Oon tässä siis taas vaihteeksi sairastellut, ja nyt ei oo tauti ihan helpoimmasta päästä. Alkoi tiistaina jäätävällä migreenikivulla, tai niin ainakin luulin, eilen mulle sitten kasvoikin kupla otsaan, ja päätä juili jumalattomasti edelleen. Selvisi sitten otsaontelon tulehdukseksi. Onneksi sentään vain siitä. Olin nimittäin varma, että nyt on kyse jostain vakavammasta. Olo oli sen verran hurja, että sitä todella jo pyöritti päässä kaikki mahdolliset sairaudet, eikä Google ole siinä vaiheessa paras vaihtoehto. Lääkityksen sain ja nyt vaan yritetään saada kaikki kura pois ilman, että pitää tehdä mitään toimenpiteitä. 

Se mitä tahdon sanoa, on se, että muistakaa huolehtia itsestänne. Tunnistakaa kroppanne, havahtukaa, kun huomaatte jonkun olevan huonosti. Sinua on vain yksi, ja pidä huolta siitä aarteesta. Kaikilla tavoin. <3

Eilen kävin töiden jälkeen pikaisesti ottamassa muutamat kesäiset valokuvat, ja niistä yhden, tai no kaksi tahdonkin teille jakaa. Valokuvailu on vaan niin mahdottoman ihanaa ja rauhoittavaa. Toivonkin, että pian pääsen kuvailemaan taas ihan tunneiksi. Oivoi. 

Nyt pikaisesti iltapalan kimppuun ja unimaan. Hyvää yötä sinullekin! <3

IMG_9945.jpg

Tuota voikukkaa teki niin kovasti mieli puhaltaa <3. Ja lopulta puhalsinkin. 

<3: Anne