20150501_173850.jpg

 

Tuulista maanantaita sinne ruudun toiselle puolelle <3.

Viimeistä viikkoa lokakuuta eletään ja ikkunasta katsoessa huomaa kuinka luonto tekee talvelle tilaa. Puista putoilee vähitellen loputkin lehdet ja tänä aamuna taas tuuli tuivertelee. Taivas harmaana, aurinko jemmassa jossakin kaukana.
Kahden kuukauden päästä on joulunpyhät loppusuoralla ja vatsat kiittää jouluherkuista.
Viikonloppuna töissä yhden papan kanssa naureskeltiin että pari kuukautta ja hypin aattona taas tonttulakki päässä viihdyttämässä heitä. Jouluisin on aina niin kiva olla töissä kun on tunnelmaa ja vähän suruakin yksinäisten vanhusten puolesta. Silloin antaa itsestään ihan kaiken vain heille ja heidän hyvinvoinnilleen. Toki muutenkin, mutta sydämestä lähtee vielä enemmän hyvyyttä jokaisina minuutteina, jotka heidän kanssaan viettää. Toivottavasti saadaan tänäkin vuonna mahdollisuus viedä pieniä joulumuistamisia ja torttuja.

Täällä on viimeiset muutamat viikot sujunut kivasti, mieli on parempi ja untakin tulee hyvin. Joinain päivinä liiankin kanssa, mutten tee siitä ongelmaa. Ne asiat jotka jää nukkumisen vuoksi tekemättä tehdään sitten seuraavana päivänä.
Työpäivissä joutuu kuuluttamaan niin paljon energiaa, ettei sitä jaksa joka päivä nurkkia puunata tai muutakaan. Hyvä antaa itselleen aikaa ja lepäillä kun on mahdollista. Kovasta väsystä se mieli useimmiten alkaa järkkyä, ja ne toisille pienet murheet tuntuvat itselle kovin suurilta eikä osaa käsitellä sitäkään vähää mitä normaalisti. Siksi koen tämän nyt hyväksi pysähtelyksi, vaikka joidenkin mielestä voi tuntua erikoiselta.

Pienistä asioista on kiva nauttia, mitään suurta minä en elämääni edes tarvitse. Niin  kauan kun perusasiat on kunnossa niin kyllä tässä pärjätään. Se on taas kiva sanoa torstaina lääkärille, kun soitellaan. Kaikki on hyvin. 

" Meidän pitää osata luopua suunnittelemastamme elämästä, 
jotta voisimme elää elämää, joka meillä on yhä edessämme "   - Joseph Campbell -


Tuota ylläolevaa olen  pyöritellyt paljon päässäni ja siitä myös paljon saanut. Se tuntuu hyvältä. Ja myös se mennyt elämä  ollut pinnalla ajatuksissa, joskus sitä vaipuu niihin ikäviin asioihin, mutta onneksi osaa herätä sieltä pois ja ymmärtää, että jos elämä olisi mennyt toisella tapaa, se olisi voinut olla huonompi. Eikä siis elämässäni ole vikaa, tyytyväinen kaikkeen juuri näin ja kiitollinen siitä mitä on. Todellakin. <3

Mennyt elämä murheineen murjoo välillä mutiin, kai sen kaiken on tarkoitus kasvattaa ja opettaa elämään juuri tätä elämää tässä ja nyt. Sekä yksi tärkein asia on Se, että ne ihmiset jotka aiheuttaa pahaa mieltä, pyörivät negatiivisen asenteen ympärillä ja kerta toisensa jälkeen satuttaa saavat pysyä poissa elämästäni. Tästä samaisesta asiasta olen avautunut aiemminkin ja teen niin jatkossakin ihan vaan muistuttaakseni itseäni.

Sellaisia tänne näin maanantaina. Kissa tuossa rouskuttaa raksuja tyytyväisenä. Nyt tarvisi minun liikahtaa suihkuun ja ajatuksena ennen iltavuoroon lähtöä kutoa vielä kantalappu valmiiksi, että isäpuolen sukat valmistuisikin joskus.

Kaikkea kaunista ja hyvää sinun viikkoosi. Voi hyvin <3.

<3: Anne