IMG_7363.jpg

Huomenta näin perjantaiaamuna. Pötkö-kisultakin <3. Jostain kaukaa kuuluu ukkosen hyrinää, ja ulkona näyttää melkoisen harmaalta. Vielä ei sada, mutta varmasti on tänään luvassa sitäkin. Se tekee kovaa vauhtia nyt syksyä. Ja melko äkistikin. Vielä viime viikolla oli yötkin lämpöisiä, ja valoisaa pidempään, mutta tällä viikolla on ollut jo kymmenen jälkeen pimeää ja lämpö laskee öisin reilusti. Puhelin kertoi aamulla, että oli vain +6. Syksy <3. Kohta se luonto tekee hiljaista kuolemaa ja siirtyy talviunille. Minä vuorostani pääsen eloon. Saan sytytellä kynttilöitä, tallustella villasukissa, juoda ihanaa höyryävää teetä ja toivottavasti osaisi taas kirjoittaakin enemmän. Syksylle on uusia suunnitelmiakin kirjoitustouhujen suhteen. Innolla jo odotan, jos vaan saisin itseni ensin käyntiin.

Täällä on vedelty tämä viikko melko apaattisissa tunnelmissa. On sattunut yhtä ja toista, ja se kummasti vetänyt mielen miinuksen puolelle. Eilen taisi olla ensimmäinen päivä hetkeen, kun ei tuntunut pahalta hengittää. Elämä se välillä vaan osaa yllättää. 

Viimeisiä lomapäiviä vietellään, ja maanantaina pitäisi rynniä taas töihin. Tuntuu hassulta, ehkä siihen arkeen taas tottuu. Tottuu kai, kun on pakko. Kyllä tässä loman aikana on vaan tullut mietittyä yhtä ja toista ja asiat varmasti jossain kohtaa vielä muuttuukin. Pitää availla niitä uusia ovia, kun se on vielä mahdollista. Katsotaan nyt kuinka pitkälle taas uskallan näitä asioita viedä, vai onko kuitenkin loma ollut hyväksi ajatellen töihin paluuta. Se nähdään pian.

Ihan vaa pikaisesti ajattelin kuulumisia kirjoittaa, kun edellisestä taas viikko vierähtänyt. Yritän olla syksymmällä reippaampi tämänkin suhteen. :)

Mukavaa viikonloppua, ja kiitos kun piipahdit. <3: Anne