Tehokas keino mielenrauhan saavuttamiseksi on päivittäinen vetäytyminen hiljaisuuteen.

-Norman Vincent Peale-

 

IMG_2291%20%282%29.jpg

                                                                       

Lomalaisen terveisiä täältä ihanan lumisesta Turusta. Lunta sataa lisää parasta aikaa ja eilen saatiin oikein kunnolla ihastella (ja välillä jopa kauhistella) lumipyryä. 
Olen kyllä mahdottoman onnellinen tuosta lumesta ja sen kauneudesta. Ulkona on niin kaunista, ettei sieltä tahtoisi tulla sisälle ollenkaan.
Aamun aloitinkin ihanan ystäväni ja hänen koirien kanssa lenkkeilyllä ja valokuvailulla. Saatiin hyviä kuvia koirista, sekä talvista maisemaa ja muuta pientä kaunista. Muutamia räpsyjä jaan teillekin. 
Kotikulmilla oli ihana alue koskematonta lunta ja sinne mun oli pakko itseni kaataa ja tehdä lumienkeli. Se tuntui niin mielettömän ihanalta. <3 Kuulin myös ihanan enkelitarinan, karvat pystyssä sitä kuunnellessa oli ihana kävellä rauhallisessa lumisessa metsässä.

Tämä viikko on muutenkin ollut kaikinpuolin ihana. On tullut rentouduttua, vähän myös siivoskeltua turhia romuja pois nurkista, alkuviikosta kävin pätkäisemässä hiukseni lyhyemmäksi ja aluksi olikin aika hassu olo olla niin lyhyen tukan kanssa, mutta kaipa siihen tottuu taas. Pääasia on, että kuollutta hiusta on saatu pois ja uutta saa tulla vahvempana tilalle. On ollut ihanaa myös nukkua päikkäreitä, kun sisäinen kelloni herättää joka aamu kovin varhain. Tuossa hetki sittenkin nukuin tyytyväisenä toista tuntia. Nam. 
Nyt on ihana alkaa tekemään perunamuusia ja paistella silakoita. Nam sekin. 

Kisut on saanut nauttia läheisyydestä ja hurjasta määrästä rapsutuksia, ja katkarapuja. :D Pötköä on vähän kiukuttanut, kun ei niitä saa Ihan Joka Päivä sellaista määrää mitä neidin vatsa vetäisi. 
Huomenna on tulossa paketti taas kisunruokia, eipä tarvitse hetkeen kaupasta kantaa raksuja ym.
Taavi on ottanut kyllä koko viikon läheisyyttä ihan varastoon asti tulevia yksinäisiä päiviä varten. Ihan jatkuvasti pitää päästä kylkeen kiinni ja välillä rojahtaa päälle niin, että ilmat meinaa lähteä. Ihanat karvakaverit  <3.

Mitähän muuta tähän viikkoon on mahtunut.. hmm. Olemista ja rauhoittumista. Itsestään ja kumppanistaan nauttimista. Ja paljon hyvää ruokaa. Voi että miten ihana asia ruoka onkaan. Ja se kun on oppinut syömään edes hieman säännöllisemmin ja huomaa, kun kroppa jo tarvitsee ravintoa. Hedelmiä on tullut syötyä ihan hirmuinen määrä. Appelsiinit on niin nam. Ja mango. Voi mango <3. Niin herkkua. 

Tuossa loman alussa luulin, että minun on kovin vaikea pysähtyä olemaan lomalla. Oikealla lomalla. Sairaslomalla kun tämän vuoteni aloitin ja sen kuukauden aikana ei kyllä ollut halua tehdä juuri mitään. Ja nyt kun saa oikeasti olla lomalla niin se tuntuu ihanalta. Ihan parasta. Ja vielä kun on yhteinen lomaviikko. <3 
Alkuviikosta tuijottelinkin Netflix-sarjoja ja jossain kohtaa alkoi jo tuntua siltä, että pitää saada tehdä jotain. Ja tuntuikin kivalta kun se inspis iski. Toivottavasti tämä energinen uusi alku jatkuu ja heräilee joka päivä uusiin kisoihin juttuihin, niin itseni kuin muidenkin asioiden suhteen. 

No niin, nyt ruokaa naamaan ja nauttimaan olosta ja lomasta.
Kiitos, että kävit. Tule toistekin. Mukavaa ja rauhallista iltaa. 

<3: Anne

IMG_2301%20%283%29.jpg